Oorsprong van de achternaam àvila

 1. Spanje Spanje
 2. Brazilië Brazilië
 3. Chili Chili
 4. Mexico Mexico
 5. Colombia Colombia
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten
 7. Ecuador Ecuador
 8. Filipijnen Filipijnen
 9. Portugal Portugal
 10. Taiwan Taiwan
 11. Venezuela Venezuela

De achternaam àvila. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

De geschiedenis van de achternaam a3vila is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van a3vila te ontrafelen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam a3vila wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. We kunnen proberen de genealogie van de achternaam a3vila te traceren, en naast de oorspronkelijke locaties van a3vila, kunnen we ontdekken waar tegenwoordig mensen met de achternaam a3vila te vinden zijn.

De achternaam àvila in de wereld

Het is gebruikelijk dat achternamen zoals a3vila bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam a3vila biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties. De mobiliteit van mensen die de achternaam a3vila dragen, heeft ertoe geleid dat deze in verschillende landen aanwezig is, zoals u kunt vaststellen.

Geschiedenis van àvila

De historische reis van de achternaam a3vila kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van a3vila waren. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam a3vila, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van a3vila zich ontwikkelde. De geschiedenis, heraldiek, wapenschilden en mogelijke adel van de achternaam a3vila zijn verspreid over documenten in verschillende regio's en historische periodes, waardoor het noodzakelijk is een complexe puzzel te reconstrueren om de feiten vanuit een realistisch perspectief te benaderen.

U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam a3vila, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over a3vila en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website. Houd er rekening mee dat als u in staat bent om meer gegevens te verstrekken over de achternaam a3vila of enige andere achternaam en de oorsprong ervan, we uw samenwerking met ons op prijs stellen door ons informatie over de oorsprong van a3vila te sturen.

Beroemde personen met de naam àvila

Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle a3vilas die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam a3vila door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Een achternaam als a3vila kan een persoon verbinden met een illustere afstamming en een vooraanstaand wapenschild. Het is echter belangrijk te onthouden dat het individuen zijn die, door hun leven en handelen, roem en erkenning aan hun achternamen geven. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam a3vila uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam àvila en zijn bibliografische bronnen

Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam a3vila. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van a3vila zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. We vinden het zeer aan te raden om de volgende bronnen te raadplegen als u onderzoek wilt doen naar de achternaam a3vila, evenals naar vele andere achternamen.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met a3vila, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. ávila
 2. Avila
 3. Auvila
 4. Abila
 5. Auvil
 6. Avala
 7. Avilla
 8. Avola
 9. Aviala
 10. Avile
 11. Avilia
 12. ávalo
 13. Abala
 14. Abeilla
 15. Abela
 16. Abella
 17. Abil
 18. Abilla
 19. Abiola
 20. Abla
 21. Abola
 22. Apilia
 23. Apola
 24. Auville
 25. Avalo
 26. Avella
 27. Avial
 28. Avileo
 29. Abilia
 30. Avilio
 31. Abulla
 32. Abile
 33. Avelia
 34. Aviel
 35. Abiala
 36. Apili
 37. Abaela
 38. Abuela
 39. Ahbil
 40. Avel
 41. Abal
 42. Abalia
 43. Aballay
 44. Aballe
 45. Aballi
 46. Aballo
 47. Abalo
 48. Abeal
 49. Abeel
 50. Abeele