Oorsprong van de achternaam Aah

 1. Indonesië Indonesië
 2. Egypte Egypte
 3. Nigeria Nigeria
 4. Iran Iran
 5. India India
 6. Pakistan Pakistan
 7. Maleisië Maleisië
 8. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea
 9. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 10. Verenigde Staten Verenigde Staten
 11. Thailand Thailand
 12. Kameroen Kameroen

De achternaam Aah. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

De geschiedenis van de achternaam aah is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van aah te ontrafelen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam aah wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek.

De achternaam Aah in de wereld

Het is gebruikelijk dat achternamen zoals aah bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam aah biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Aah

De historische reis van de achternaam aah kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van aah waren. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam aah, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van aah zich ontwikkelde.

U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam aah, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over aah en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Aah

Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle aahs die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam aah door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd.

De achternaam Aah en zijn bibliografische bronnen

Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam aah. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van aah zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met aah, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Aa
 2. Aeh
 3. Ah
 4. Ayah
 5. Aaah
 6. Awah
 7. Aaa
 8. A
 9. Ae
 10. Ahe
 11. Aho
 12. Ai
 13. Aia
 14. Aiu
 15. Ao
 16. Aou
 17. Au
 18. Aue
 19. Aw
 20. Awa
 21. Awai
 22. Awe
 23. Awuah
 24. Ay
 25. Aya
 26. Ayau
 27. Aye
 28. Ayi
 29. Ayo
 30. Aio
 31. Aaya
 32. Away
 33. Aie
 34. Aoi
 35. Ayai
 36. Awo
 37. Awae
 38. Aihe
 39. Ayaa
 40. Aua
 41. Aiy
 42. Ahi
 43. Awi
 44. Aaaa
 45. Ayu
 46. Ahaa
 47. Aouah
 48. Ahee
 49. Ahia