Oorsprong van de achternaam Aamir

 1. Pakistan Pakistan
 2. India India
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 4. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten
 5. Marokko Marokko
 6. Sri Lanka Sri Lanka
 7. Somalië Somalië
 8. Engeland Engeland
 9. Bahrein Bahrein
 10. Verenigde Staten Verenigde Staten
 11. Canada Canada
 12. Qatar Qatar

De achternaam Aamir. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam aamir wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. We kunnen proberen de genealogie van de achternaam aamir te traceren, en naast de oorspronkelijke locaties van aamir, kunnen we ontdekken waar tegenwoordig mensen met de achternaam aamir te vinden zijn.

De achternaam Aamir in de wereld

De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam aamir biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties. De mobiliteit van mensen die de achternaam aamir dragen, heeft ertoe geleid dat deze in verschillende landen aanwezig is, zoals u kunt vaststellen.

Geschiedenis van Aamir

Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam aamir, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van aamir zich ontwikkelde. De geschiedenis, heraldiek, wapenschilden en mogelijke adel van de achternaam aamir zijn verspreid over documenten in verschillende regio's en historische periodes, waardoor het noodzakelijk is een complexe puzzel te reconstrueren om de feiten vanuit een realistisch perspectief te benaderen.

We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over aamir en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website. Houd er rekening mee dat als u in staat bent om meer gegevens te verstrekken over de achternaam aamir of enige andere achternaam en de oorsprong ervan, we uw samenwerking met ons op prijs stellen door ons informatie over de oorsprong van aamir te sturen.

Beroemde personen met de naam Aamir

Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam aamir door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Een achternaam als aamir kan een persoon verbinden met een illustere afstamming en een vooraanstaand wapenschild. Het is echter belangrijk te onthouden dat het individuen zijn die, door hun leven en handelen, roem en erkenning aan hun achternamen geven.

De achternaam Aamir en zijn bibliografische bronnen

De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van aamir zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. We vinden het zeer aan te raden om de volgende bronnen te raadplegen als u onderzoek wilt doen naar de achternaam aamir, evenals naar vele andere achternamen.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met aamir, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Aamar
 2. Aamer
 3. Amir
 4. Aamara
 5. Ahmer
 6. Aimar
 7. Amar
 8. Amer
 9. Amiar
 10. Amier
 11. Amira
 12. Amiri
 13. Amiyr
 14. Ammar
 15. Ammer
 16. Ammor
 17. Amor
 18. Amr
 19. Anair
 20. Aomar
 21. Aumer
 22. Aymar
 23. Aymer
 24. Ahmar
 25. Anoir
 26. Ameir
 27. Aumur
 28. Aemar
 29. Anmar
 30. Aimer
 31. Aemmer
 32. Ahammar
 33. Ahamri
 34. Ahner
 35. Aimara
 36. Aimari
 37. Amara
 38. Amare
 39. Amari
 40. Amarie
 41. Amaro
 42. Amaru
 43. Amary
 44. Amear
 45. Ameer
 46. Ameira
 47. Ameiro
 48. Ameri
 49. Amero
 50. Amery