Oorsprong van de achternaam Abakar

 1. Tsjaad Tsjaad
 2. Centraal-Afrikaanse Republiek Centraal-Afrikaanse Republiek
 3. Soedan Soedan
 4. Kameroen Kameroen
 5. Nigeria Nigeria
 6. Indonesië Indonesië
 7. Niger Niger
 8. Somalië Somalië
 9. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 10. Marokko Marokko
 11. Kenia Kenia
 12. India India

De achternaam Abakar. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abakar leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abakar wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek.

De achternaam Abakar in de wereld

Er is een aanzienlijke kans dat abakar de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abakar het meest voorkomt de volgende zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abakar biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abakar

De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abakar droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abakar, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abakar zich ontwikkelde.

Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abakar kunnen worden gewijzigd. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abakar en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abakar

We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abakar, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abakar door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abakar uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abakar en zijn bibliografische bronnen

De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abakar, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abakar zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abakar, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abajar
 2. Abukar
 3. Abaker
 4. Abbakar
 5. Abokar
 6. Abaigar
 7. Abaygar
 8. Abejar
 9. Abgar
 10. Abkari
 11. Afakir
 12. Abker
 13. Aboukar
 14. Abokor
 15. Aboker
 16. Abcar
 17. Abachri
 18. Abchir
 19. Abejaro
 20. Abejer
 21. Abshear
 22. Absher
 23. Absuara
 24. Afkir
 25. Afsar
 26. Afshar
 27. Apgar
 28. Apker
 29. Abshir
 30. Avaigar
 31. Abuchar
 32. Abakirov
 33. Avşar
 34. Afkari
 35. Afker
 36. Abouzar
 37. Abqari
 38. Aboukir
 39. Abbekerk
 40. Abgaryan
 41. Abkarian
 42. Abouzahr
 43. Abouzra
 44. Abshere
 45. Abshier
 46. Abshire
 47. Affagard
 48. Afshari
 49. Apger
 50. Aubakirov