Oorsprong van de achternaam Abante

 1. Filipijnen Filipijnen
 2. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 3. Benin Benin
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten
 5. Spanje Spanje
 6. Peru Peru
 7. Singapore Singapore
 8. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten
 9. Canada Canada
 10. India India
 11. Mexico Mexico
 12. Australië Australië

De achternaam Abante. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abante is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. De geschiedenis van de achternaam abante is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van abante te ontrafelen. We kunnen proberen de genealogie van de achternaam abante te traceren, en naast de oorspronkelijke locaties van abante, kunnen we ontdekken waar tegenwoordig mensen met de achternaam abante te vinden zijn.

De achternaam Abante in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abante. Het is gebruikelijk dat achternamen zoals abante bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. De mobiliteit van mensen die de achternaam abante dragen, heeft ertoe geleid dat deze in verschillende landen aanwezig is, zoals u kunt vaststellen.

Geschiedenis van Abante

De historische kroniek over abante is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De historische reis van de achternaam abante kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van abante waren. De geschiedenis, heraldiek, wapenschilden en mogelijke adel van de achternaam abante zijn verspreid over documenten in verschillende regio's en historische periodes, waardoor het noodzakelijk is een complexe puzzel te reconstrueren om de feiten vanuit een realistisch perspectief te benaderen.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abante, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam abante, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. Houd er rekening mee dat als u in staat bent om meer gegevens te verstrekken over de achternaam abante of enige andere achternaam en de oorsprong ervan, we uw samenwerking met ons op prijs stellen door ons informatie over de oorsprong van abante te sturen.

Beroemde personen met de naam Abante

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abantes zijn geweest. Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle abantes die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. Een achternaam als abante kan een persoon verbinden met een illustere afstamming en een vooraanstaand wapenschild. Het is echter belangrijk te onthouden dat het individuen zijn die, door hun leven en handelen, roem en erkenning aan hun achternamen geven.

De achternaam Abante en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abante. Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam abante. We vinden het zeer aan te raden om de volgende bronnen te raadplegen als u onderzoek wilt doen naar de achternaam abante, evenals naar vele andere achternamen.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abante, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abande
 2. Abanto
 3. Abente
 4. Avante
 5. Abanda
 6. Abando
 7. Abonde
 8. Aponte
 9. Apunte
 10. Avant
 11. Avanto
 12. Avants
 13. Avanti
 14. Abanades
 15. Abend
 16. Abentin
 17. Abnet
 18. Abondi
 19. Abundes
 20. Abundez
 21. Abundo
 22. Apontes
 23. Avent
 24. Aventi
 25. Avintes
 26. Avonto
 27. Avento
 28. Abiantun
 29. Abandja
 30. Abunda
 31. Abinader
 32. Abondio
 33. Abundis
 34. Abundiz
 35. Afendi
 36. Apuntate
 37. Auffant
 38. Avenati
 39. Avenet
 40. Avenett
 41. Aventin
 42. Avnet
 43. Avnett
 44. Avondet
 45. Abundio
 46. Abnader
 47. Abundia
 48. Apendi
 49. Apondi
 50. Aventis