Oorsprong van de achternaam Abasyan

 1. Armenië Armenië
 2. Rusland Rusland
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten
 4. Georgië Georgië
 5. Libanon Libanon
 6. Oezbekistan Oezbekistan

De achternaam Abasyan. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abasyan wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. We kunnen proberen de genealogie van de achternaam abasyan te traceren, en naast de oorspronkelijke locaties van abasyan, kunnen we ontdekken waar tegenwoordig mensen met de achternaam abasyan te vinden zijn.

De achternaam Abasyan in de wereld

De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abasyan biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties. De mobiliteit van mensen die de achternaam abasyan dragen, heeft ertoe geleid dat deze in verschillende landen aanwezig is, zoals u kunt vaststellen.

Geschiedenis van Abasyan

Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abasyan, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abasyan zich ontwikkelde. De geschiedenis, heraldiek, wapenschilden en mogelijke adel van de achternaam abasyan zijn verspreid over documenten in verschillende regio's en historische periodes, waardoor het noodzakelijk is een complexe puzzel te reconstrueren om de feiten vanuit een realistisch perspectief te benaderen.

We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abasyan en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website. Houd er rekening mee dat als u in staat bent om meer gegevens te verstrekken over de achternaam abasyan of enige andere achternaam en de oorsprong ervan, we uw samenwerking met ons op prijs stellen door ons informatie over de oorsprong van abasyan te sturen.

Beroemde personen met de naam Abasyan

Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abasyan door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Een achternaam als abasyan kan een persoon verbinden met een illustere afstamming en een vooraanstaand wapenschild. Het is echter belangrijk te onthouden dat het individuen zijn die, door hun leven en handelen, roem en erkenning aan hun achternamen geven. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abasyan uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abasyan en zijn bibliografische bronnen

De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abasyan zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. We vinden het zeer aan te raden om de volgende bronnen te raadplegen als u onderzoek wilt doen naar de achternaam abasyan, evenals naar vele andere achternamen.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abasyan, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abajyan
 2. Abazyan
 3. Abajian
 4. Avagyan
 5. Avakyan
 6. Abbasian
 7. Abazan
 8. Abakyn
 9. Abaijon
 10. Abson
 11. Avakian
 12. Ayvazyan
 13. Aivazyan
 14. Apikyan
 15. Avoscan
 16. Abjean
 17. Abuzan
 18. Abozan
 19. Abegon
 20. Abeijon
 21. Abejon
 22. Abeken
 23. Abigon
 24. Abushanab
 25. Afghan
 26. Aivazian
 27. Aposhian
 28. Aubusson
 29. Avejan
 30. Avesani
 31. Avison
 32. Ayvazian
 33. Abagnale
 34. Avgan
 35. Abagnara
 36. Abusnina
 37. Avagimyan
 38. Afsana
 39. Abbasciano
 40. Afgan
 41. Abechian
 42. Abasnejad
 43. Abissino
 44. Abbison
 45. Aveson
 46. Abesamis
 47. Abizanda
 48. Afghani
 49. Apchon
 50. Ap john