Oorsprong van de achternaam Abati

Het zou moeten zijn afgeleid van bijnamen die afkomstig zijn van de term abt, van het Hebreeuws-Aramese ābā dat "vader/leider" betekent, en bedoeld is als een religieuze titel en om een ​​persoon aan te duiden die respect verdient.

De achternaam Abati heeft een kern in Emilia en Romagna, geslachten in het gebied van Bergamo, Toscane, Lazio en Salento.

Abatiello komt uit Campanië, uit Caserta.

 1. Nigeria Nigeria
 2. Italië Italië
 3. Brazilië Brazilië
 4. Frankrijk Frankrijk
 5. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo
 6. Niger Niger
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten
 8. Venezuela Venezuela
 9. Argentinië Argentinië
 10. Spanje Spanje
 11. India India
 12. Iran Iran

De achternaam Abati. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abati is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. De geschiedenis van de achternaam abati is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van abati te ontrafelen. We kunnen proberen de genealogie van de achternaam abati te traceren, en naast de oorspronkelijke locaties van abati, kunnen we ontdekken waar tegenwoordig mensen met de achternaam abati te vinden zijn.

De achternaam Abati in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abati. Het is gebruikelijk dat achternamen zoals abati bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. De mobiliteit van mensen die de achternaam abati dragen, heeft ertoe geleid dat deze in verschillende landen aanwezig is, zoals u kunt vaststellen.

Geschiedenis van Abati

De historische kroniek over abati is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De historische reis van de achternaam abati kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van abati waren. De geschiedenis, heraldiek, wapenschilden en mogelijke adel van de achternaam abati zijn verspreid over documenten in verschillende regio's en historische periodes, waardoor het noodzakelijk is een complexe puzzel te reconstrueren om de feiten vanuit een realistisch perspectief te benaderen.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abati, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam abati, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. Houd er rekening mee dat als u in staat bent om meer gegevens te verstrekken over de achternaam abati of enige andere achternaam en de oorsprong ervan, we uw samenwerking met ons op prijs stellen door ons informatie over de oorsprong van abati te sturen.

Beroemde personen met de naam Abati

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abatis zijn geweest. Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle abatis die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. Een achternaam als abati kan een persoon verbinden met een illustere afstamming en een vooraanstaand wapenschild. Het is echter belangrijk te onthouden dat het individuen zijn die, door hun leven en handelen, roem en erkenning aan hun achternamen geven. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abati uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abati en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abati. Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam abati. We vinden het zeer aan te raden om de volgende bronnen te raadplegen als u onderzoek wilt doen naar de achternaam abati, evenals naar vele andere achternamen.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abati, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abadi
 2. Abat
 3. Abata
 4. Abate
 5. Abato
 6. Abbati
 7. Abeti
 8. Abiati
 9. Avati
 10. Apati
 11. Abad
 12. Abada
 13. Abade
 14. Abadia
 15. Abadie
 16. Abadio
 17. Abady
 18. Abaid
 19. Abaito
 20. Abbadi
 21. Abbate
 22. Abbiati
 23. Abdi
 24. Abedi
 25. Abet
 26. Abete
 27. Abidi
 28. Abitia
 29. Abito
 30. Abot
 31. Abott
 32. Abt
 33. Abtahi
 34. Abut
 35. Abuta
 36. Ahbiti
 37. Apat
 38. Apata
 39. Apate
 40. Apatia
 41. Apatie
 42. Abaut
 43. Abatte
 44. Abdii
 45. Avadi
 46. Afti
 47. Abudi
 48. Abouti
 49. Abbat
 50. Abait