Oorsprong van de achternaam Abazaj

 1. Albanië Albanië
 2. Kosovo Kosovo
 3. Griekenland Griekenland
 4. Slovenië Slovenië
 5. Zweden Zweden
 6. Duitsland Duitsland
 7. Italië Italië
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten
 9. Oostenrijk Oostenrijk
 10. Zwitserland Zwitserland
 11. Engeland Engeland
 12. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek

De achternaam Abazaj. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abazaj leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abazaj wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek.

De achternaam Abazaj in de wereld

Er is een aanzienlijke kans dat abazaj de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abazaj het meest voorkomt de volgende zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abazaj biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abazaj

De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abazaj droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abazaj, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abazaj zich ontwikkelde.

Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abazaj kunnen worden gewijzigd. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abazaj en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abazaj

We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abazaj, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abazaj door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abazaj uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abazaj en zijn bibliografische bronnen

De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abazaj, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abazaj zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abazaj, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abajas
 2. Abzac
 3. Afazaz
 4. Abczak
 5. Abazis
 6. Abacos
 7. Abjij
 8. Abujas
 9. Abacus
 10. Abacuc
 11. Abajos
 12. Abejez
 13. Abkik
 14. Abu-jazar
 15. Apozaga
 16. Abu jazar
 17. Abkhazava
 18. Abazoska
 19. Afakasi
 20. Abecasis
 21. Avsec
 22. Abu saqr
 23. Avgust
 24. Abecassis
 25. Abechuco
 26. Abughazaleh
 27. Aubijoux
 28. Abu gosh
 29. Abisogun
 30. Abu kwik
 31. Aboujokh
 32. Apecech
 33. Afashagov
 34. Abo kasem
 35. Abghouch
 36. Apeseche
 37. Apushkin
 38. Avgousti
 39. Apezechea
 40. Apeceche
 41. Abougoush
 42. Abou sacko
 43. Abu shakra
 44. Abou ghazala
 45. Aboukassim
 46. Apecechea
 47. Apaicechea
 48. Avguštin
 49. Avgoustis
 50. Abou cisse