Oorsprong van de achternaam Abbade

 1. Brazilië Brazilië
 2. Nigeria Nigeria
 3. Niger Niger
 4. Jordanië Jordanië
 5. Argentinië Argentinië
 6. Marokko Marokko
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten
 8. Frankrijk Frankrijk
 9. India India
 10. Algerije Algerije
 11. Egypte Egypte
 12. Spanje Spanje

De achternaam Abbade. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abbade wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van abbade te bieden.

De achternaam Abbade in de wereld

De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abbade biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abbade

Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abbade, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abbade zich ontwikkelde. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam abbade hebben kunnen verzamelen.

We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abbade en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abbade

Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abbade door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Als u of iemand die u kent de achternaam abbade draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abbade uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abbade en zijn bibliografische bronnen

De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abbade zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van abbade te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abbade, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abade
 2. Abbad
 3. Abbadi
 4. Abbadie
 5. Abbate
 6. Abbado
 7. Aabade
 8. Abad
 9. Abada
 10. Abadi
 11. Abadie
 12. Abady
 13. Abate
 14. Abbati
 15. Abbiate
 16. Abide
 17. Aabbada
 18. Abeide
 19. Abyad
 20. Abbud
 21. Abde
 22. Abuide
 23. Abbat
 24. Abaad
 25. Abbatt
 26. Aabid
 27. Aabida
 28. Aabidi
 29. Abadia
 30. Abadio
 31. Abaid
 32. Abaida
 33. Abat
 34. Abata
 35. Abati
 36. Abato
 37. Abbatoy
 38. Abbett
 39. Abbiati
 40. Abbitt
 41. Abbot
 42. Abbott
 43. Abboud
 44. Abboudi
 45. Abd
 46. Abdi
 47. Abdo
 48. Abdu
 49. Abdy
 50. Abed