Oorsprong van de achternaam Abbasciano

Het zou moeten zijn afgeleid van dialectische modificaties van Abate Gianni via Abatescianni en van daaruit Abbascia.

De achternaam Abbascia is typerend voor het Bari-gebied.

Abbasciano is specifiek voor Andria.

 1. Italië Italië
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten
 3. Schotland Schotland
 4. China China
 5. Duitsland Duitsland
 6. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 7. Thailand Thailand

De achternaam Abbasciano. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

De geschiedenis van de achternaam abbasciano is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van abbasciano te ontrafelen. Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abbasciano leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abbasciano wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van abbasciano te bieden.

De achternaam Abbasciano in de wereld

Het is gebruikelijk dat achternamen zoals abbasciano bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. Er is een aanzienlijke kans dat abbasciano de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abbasciano het meest voorkomt de volgende zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abbasciano biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abbasciano

De historische reis van de achternaam abbasciano kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van abbasciano waren. De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abbasciano droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abbasciano, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abbasciano zich ontwikkelde. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam abbasciano hebben kunnen verzamelen.

U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam abbasciano, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abbasciano kunnen worden gewijzigd. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abbasciano en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abbasciano

Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle abbascianos die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abbasciano, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abbasciano door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Als u of iemand die u kent de achternaam abbasciano draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abbasciano uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abbasciano en zijn bibliografische bronnen

Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam abbasciano. De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abbasciano, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abbasciano zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van abbasciano te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abbasciano, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abbasian
 2. Abajian
 3. Abasyan
 4. Abissino
 5. Aivazian
 6. Aposhian
 7. Avakian
 8. Ayvazian
 9. Abusnina
 10. Abajyan
 11. Abazyan
 12. Abechian
 13. Avoscan
 14. Abazan
 15. Abbison
 16. Abaijon
 17. Abson
 18. Abushanab
 19. Aubigne
 20. Aubigny
 21. Aubuchon
 22. Aubusson
 23. Avagyan
 24. Avakyan
 25. Avesani
 26. Avezzano
 27. Ayvazyan
 28. Avagnina
 29. Abagnale
 30. Abouchain
 31. Abagnara
 32. Abu-shanab
 33. Appasamy
 34. Aivazyan
 35. Abou sanoh
 36. Abou kamano
 37. Abu zeina
 38. Afsana
 39. Abjean
 40. Abuzan
 41. Abasnejad
 42. Abozan
 43. Abakyn
 44. Abegon
 45. Abeijon
 46. Abejon
 47. Abeken
 48. Abesamis
 49. Abeysinghe
 50. Abigon