Oorsprong van de achternaam Abbiate

Het is afgeleid van het toponiem van Abbiategrasso in het Milanese gebied. Het kan ook zijn afgeleid van het late Latijnse aviaticus, dat in het Lombardisch dialect is overgegaan als abbiaticus met de betekenis van "zoon van de dochter", waarvan Abbiati een afkapping zou zijn.

De achternaam Abbiati is typerend voor de regio Milaan.

 1. Italië Italië
 2. Argentinië Argentinië
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten
 4. Brazilië Brazilië
 5. Frankrijk Frankrijk
 6. Engeland Engeland

De achternaam Abbiate. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

We kunnen proberen de genealogie van de achternaam abbiate te traceren, en naast de oorspronkelijke locaties van abbiate, kunnen we ontdekken waar tegenwoordig mensen met de achternaam abbiate te vinden zijn. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van abbiate te bieden.

De achternaam Abbiate in de wereld

De mobiliteit van mensen die de achternaam abbiate dragen, heeft ertoe geleid dat deze in verschillende landen aanwezig is, zoals u kunt vaststellen.

Geschiedenis van Abbiate

De geschiedenis, heraldiek, wapenschilden en mogelijke adel van de achternaam abbiate zijn verspreid over documenten in verschillende regio's en historische periodes, waardoor het noodzakelijk is een complexe puzzel te reconstrueren om de feiten vanuit een realistisch perspectief te benaderen. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam abbiate hebben kunnen verzamelen.

Houd er rekening mee dat als u in staat bent om meer gegevens te verstrekken over de achternaam abbiate of enige andere achternaam en de oorsprong ervan, we uw samenwerking met ons op prijs stellen door ons informatie over de oorsprong van abbiate te sturen.

Beroemde personen met de naam Abbiate

Een achternaam als abbiate kan een persoon verbinden met een illustere afstamming en een vooraanstaand wapenschild. Het is echter belangrijk te onthouden dat het individuen zijn die, door hun leven en handelen, roem en erkenning aan hun achternamen geven. Als u of iemand die u kent de achternaam abbiate draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden.

De achternaam Abbiate en zijn bibliografische bronnen

We vinden het zeer aan te raden om de volgende bronnen te raadplegen als u onderzoek wilt doen naar de achternaam abbiate, evenals naar vele andere achternamen. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van abbiate te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abbiate, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abbate
 2. Abbiati
 3. Abate
 4. Abbati
 5. Abbitt
 6. Abiati
 7. Aubiat
 8. Abbat
 9. Abbade
 10. Abbatt
 11. Abade
 12. Abaito
 13. Abat
 14. Abata
 15. Abati
 16. Abato
 17. Abbad
 18. Abbadi
 19. Abbadie
 20. Abbatoy
 21. Abbett
 22. Abbot
 23. Abbott
 24. Abeita
 25. Abete
 26. Abide
 27. Abieta
 28. Abito
 29. Abouat
 30. Ahbiti
 31. Apate
 32. Abowath
 33. Abbado
 34. Abatte
 35. Abeide
 36. Abayat
 37. Aabade
 38. Aboita
 39. Abiaad
 40. Abu ata
 41. Abeit
 42. Abuide
 43. Abait
 44. Abit
 45. Aboyte
 46. Abbet
 47. Abdie
 48. Aabid
 49. Aabida
 50. Aabidi