Oorsprong van de achternaam Abd al-muttalib

 1. Afghanistan Afghanistan

De achternaam Abd al-muttalib. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abd_al-muttalib wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van abd_al-muttalib te bieden.

De achternaam Abd al-muttalib in de wereld

De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abd_al-muttalib biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abd al-muttalib

Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abd_al-muttalib, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abd_al-muttalib zich ontwikkelde. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam abd_al-muttalib hebben kunnen verzamelen.

We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abd_al-muttalib en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abd al-muttalib

Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abd_al-muttalib door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Als u of iemand die u kent de achternaam abd_al-muttalib draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abd_al-muttalib uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abd al-muttalib en zijn bibliografische bronnen

De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abd_al-muttalib zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van abd_al-muttalib te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abd_al-muttalib, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdelmoutalib
 2. Abd al malik
 3. Abd al-manan
 4. Abd al-hadi
 5. Abd al-qadir
 6. Abdel-sattar
 7. Abdelmalik
 8. Abdul-jalil
 9. Abdul-khaliq
 10. Abdul-majid
 11. Abdul-sattar
 12. Abdulmalik
 13. Abdalmalak
 14. Abdul-ali
 15. Abdul malik
 16. Abutalib
 17. Abdul-malak
 18. Abd-el-aziz
 19. Abdalahi
 20. Abdallahi
 21. Abdel-salam
 22. Abdelali
 23. Abdelfattah
 24. Abdelhalim
 25. Abdellouli
 26. Abdelmajid
 27. Abdelmalak
 28. Abdelmalek
 29. Abdelmalki
 30. Abdelouahab
 31. Abdul-amir
 32. Abdul-aziz
 33. Abdul-baqi
 34. Abdul-basir
 35. Abdul-ghani
 36. Abdul-hadi
 37. Abdul-hakim
 38. Abdul-hamid
 39. Abdul-karim
 40. Abdul-qadir
 41. Abdul-rahim
 42. Abdul-raziq
 43. Abdul-salam
 44. Abdul-wahhab
 45. Abdul-wahid
 46. Abdul-wakil
 47. Abdul-zahir
 48. Abdulkhalil
 49. Abdel-wahab
 50. Abdul-latif