Oorsprong van de achternaam Abdalah

 1. Tanzania Tanzania
 2. Soedan Soedan
 3. Egypte Egypte
 4. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo
 5. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 6. Niger Niger
 7. Nicaragua Nicaragua
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten
 9. Brazilië Brazilië
 10. Indonesië Indonesië
 11. Oeganda Oeganda
 12. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten

De achternaam Abdalah. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abdalah leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdalah wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek.

De achternaam Abdalah in de wereld

Er is een aanzienlijke kans dat abdalah de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abdalah het meest voorkomt de volgende zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdalah biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abdalah

De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abdalah droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdalah, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdalah zich ontwikkelde.

Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abdalah kunnen worden gewijzigd. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdalah en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abdalah

We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abdalah, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdalah door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abdalah uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abdalah en zijn bibliografische bronnen

De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abdalah, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdalah zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdalah, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdala
 2. Abdalahe
 3. Abdalahi
 4. Abdallah
 5. Abdelah
 6. Abdulah
 7. Abdalaah
 8. Abdalat
 9. Abadalalh
 10. Abd-allah
 11. Abdali
 12. Abdalla
 13. Abdallahi
 14. Abdela
 15. Abdellah
 16. Abdillah
 17. Abdola
 18. Abdula
 19. Abdulahi
 20. Abdulai
 21. Abdullah
 22. Abdollah
 23. Abdaly
 24. Abduallah
 25. Abd allah
 26. Abdall
 27. Abdal
 28. Abdelahi
 29. Abdila
 30. Avdala
 31. Abdulahu
 32. Abdeallah
 33. Abdulan
 34. Abadal
 35. Abatal
 36. Abdel
 37. Abdelaal
 38. Abdelali
 39. Abdelhak
 40. Abdelhay
 41. Abdelilah
 42. Abdella
 43. Abdellahi
 44. Abdelli
 45. Abdill
 46. Abdilla
 47. Abdillahi
 48. Abdille
 49. Abdollahi
 50. Abdul