Oorsprong van de achternaam Abdalkarem

 1. Egypte Egypte
 2. Algerije Algerije
 3. Qatar Qatar
 4. Soedan Soedan
 5. Zweden Zweden

De achternaam Abdalkarem. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abdalkarem is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abdalkarem leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen.

De achternaam Abdalkarem in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abdalkarem. Er is een aanzienlijke kans dat abdalkarem de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abdalkarem het meest voorkomt de volgende zijn.

Geschiedenis van Abdalkarem

De historische kroniek over abdalkarem is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abdalkarem droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abdalkarem, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abdalkarem kunnen worden gewijzigd.

Beroemde personen met de naam Abdalkarem

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abdalkarems zijn geweest. We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abdalkarem, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abdalkarem uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abdalkarem en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abdalkarem. De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abdalkarem, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdalkarem, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdelkarim
 2. Abdelkazem
 3. Abdulkareem
 4. Abdulkarim
 5. Abdelkariem
 6. Abdalahe
 7. Abdelkader
 8. Abdelkamel
 9. Abdelkerim
 10. Abdelkrim
 11. Abdul-kareem
 12. Abdul-karim
 13. Abdelkarin
 14. Abdul karim
 15. Abdul kareem
 16. Abdelhakem
 17. Abdoulkarim
 18. Abdulkader
 19. Abdala
 20. Abdalahi
 21. Abdalla
 22. Abdallah
 23. Abdallahi
 24. Abdallaoui
 25. Abdelhakim
 26. Abdelhalim
 27. Abdeljaber
 28. Abdelkhalek
 29. Abdelmalek
 30. Abdelqader
 31. Abdelrahim
 32. Abdelsalam
 33. Abdelsayed
 34. Abdularuf
 35. Abdulhakim
 36. Abdulkadir
 37. Abdullayev
 38. Abdulraheem
 39. Abdulrahim
 40. Abdyldaev
 41. Abdoulkader
 42. Abdalah
 43. Abdullaev
 44. Abdelatef
 45. Abdulsayed
 46. Abdalmalak
 47. Abdelkhaleq
 48. Abdelhamed
 49. Abdelkamal
 50. Abdelwahed