Oorsprong van de achternaam Abdalla

Arabische achternaam die is afgeleid van de persoonlijke naam Abdallah waarvan de betekenis "dienaar van God" is.

 1. Soedan Soedan
 2. Egypte Egypte
 3. Tanzania Tanzania
 4. Ethiopië Ethiopië
 5. Libië Libië
 6. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 7. Kenia Kenia
 8. Somalië Somalië
 9. Jemen Jemen
 10. Brazilië Brazilië
 11. Zuid-Soedan Zuid-Soedan
 12. Verenigde Staten Verenigde Staten

De achternaam Abdalla. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abdalla is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. De geschiedenis van de achternaam abdalla is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van abdalla te ontrafelen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdalla wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek.

De achternaam Abdalla in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abdalla. Het is gebruikelijk dat achternamen zoals abdalla bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdalla biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abdalla

De historische kroniek over abdalla is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De historische reis van de achternaam abdalla kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van abdalla waren. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdalla, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdalla zich ontwikkelde.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abdalla, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam abdalla, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdalla en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abdalla

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abdallas zijn geweest. Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle abdallas die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdalla door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abdalla uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abdalla en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abdalla. Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam abdalla. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdalla zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdalla, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdala
 2. Abdallah
 3. Abdella
 4. Abdilla
 5. Abdulla
 6. Abdall
 7. Abdylla
 8. Abadilla
 9. Abd-allah
 10. Abdali
 11. Abdallahi
 12. Abdela
 13. Abdellah
 14. Abdelli
 15. Abdill
 16. Abdillah
 17. Abdille
 18. Abdola
 19. Abdula
 20. Abdullah
 21. Abdulle
 22. Abdollah
 23. Abdalah
 24. Abdaly
 25. Abduallah
 26. Abd allah
 27. Abdal
 28. Abdullha
 29. Abdalaah
 30. Abdalat
 31. Abeidalla
 32. Abdhulla
 33. Abdila
 34. Avdala
 35. Abdoula
 36. Abdull
 37. Abdeallah
 38. Abadal
 39. Abadalalh
 40. Abdalahe
 41. Abdalahi
 42. Abdallaoui
 43. Abdel
 44. Abdelaal
 45. Abdelah
 46. Abdelali
 47. Abdelhak
 48. Abdelhay
 49. Abdelilah
 50. Abdellahi