Oorsprong van de achternaam Abdallah

Arabische achternaam die is afgeleid van de persoonlijke naam Abdallah waarvan de betekenis "dienaar van God" is.

 1. Egypte Egypte
 2. Soedan Soedan
 3. Tanzania Tanzania
 4. Tsjaad Tsjaad
 5. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 6. Comoren Comoren
 7. Ghana Ghana
 8. Libië Libië
 9. Kenia Kenia
 10. Tunesië Tunesië
 11. Marokko Marokko
 12. Frankrijk Frankrijk

De achternaam Abdallah. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abdallah leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. We kunnen proberen de genealogie van de achternaam abdallah te traceren, en naast de oorspronkelijke locaties van abdallah, kunnen we ontdekken waar tegenwoordig mensen met de achternaam abdallah te vinden zijn.

De achternaam Abdallah in de wereld

Er is een aanzienlijke kans dat abdallah de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abdallah het meest voorkomt de volgende zijn. De mobiliteit van mensen die de achternaam abdallah dragen, heeft ertoe geleid dat deze in verschillende landen aanwezig is, zoals u kunt vaststellen.

Geschiedenis van Abdallah

De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abdallah droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. De geschiedenis, heraldiek, wapenschilden en mogelijke adel van de achternaam abdallah zijn verspreid over documenten in verschillende regio's en historische periodes, waardoor het noodzakelijk is een complexe puzzel te reconstrueren om de feiten vanuit een realistisch perspectief te benaderen.

Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abdallah kunnen worden gewijzigd. Houd er rekening mee dat als u in staat bent om meer gegevens te verstrekken over de achternaam abdallah of enige andere achternaam en de oorsprong ervan, we uw samenwerking met ons op prijs stellen door ons informatie over de oorsprong van abdallah te sturen.

Beroemde personen met de naam Abdallah

We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abdallah, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Een achternaam als abdallah kan een persoon verbinden met een illustere afstamming en een vooraanstaand wapenschild. Het is echter belangrijk te onthouden dat het individuen zijn die, door hun leven en handelen, roem en erkenning aan hun achternamen geven.

De achternaam Abdallah en zijn bibliografische bronnen

De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abdallah, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. We vinden het zeer aan te raden om de volgende bronnen te raadplegen als u onderzoek wilt doen naar de achternaam abdallah, evenals naar vele andere achternamen.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdallah, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abd-allah
 2. Abdalla
 3. Abdallahi
 4. Abdellah
 5. Abdillah
 6. Abdullah
 7. Abdollah
 8. Abdalah
 9. Abduallah
 10. Abd allah
 11. Abdalaah
 12. Abdeallah
 13. Abdala
 14. Abdalahe
 15. Abdalahi
 16. Abdelah
 17. Abdelilah
 18. Abdella
 19. Abdellahi
 20. Abdilla
 21. Abdillahi
 22. Abdollahi
 23. Abdulah
 24. Abdulla
 25. Abdullahi
 26. Abdullahu
 27. Abdelelah
 28. Aabdullah
 29. Abdoullah
 30. Abdall
 31. Abdalat
 32. Abeidallah
 33. Abdel-lah
 34. Abdylla
 35. Abdel lah
 36. Abadalalh
 37. Abadilla
 38. Abdali
 39. Abdallaoui
 40. Abdela
 41. Abdelaal
 42. Abdelhak
 43. Abdelhay
 44. Abdellati
 45. Abdelli
 46. Abdill
 47. Abdille
 48. Abdola
 49. Abdula
 50. Abdulahi