Oorsprong van de achternaam Abdalwahab

 1. Soedan Soedan
 2. Egypte Egypte
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 4. Irak Irak
 5. Qatar Qatar
 6. Pakistan Pakistan
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten
 8. Libië Libië
 9. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten
 10. Jordanië Jordanië
 11. Maleisië Maleisië
 12. Zweden Zweden

De achternaam Abdalwahab. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abdalwahab leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdalwahab wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek.

De achternaam Abdalwahab in de wereld

Er is een aanzienlijke kans dat abdalwahab de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abdalwahab het meest voorkomt de volgende zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdalwahab biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abdalwahab

De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abdalwahab droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdalwahab, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdalwahab zich ontwikkelde.

Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abdalwahab kunnen worden gewijzigd. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdalwahab en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abdalwahab

We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abdalwahab, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdalwahab door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abdalwahab uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abdalwahab en zijn bibliografische bronnen

De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abdalwahab, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdalwahab zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdalwahab, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdelwahab
 2. Abdulwahab
 3. Abdel-wahab
 4. Abdelwahad
 5. Abdel wahab
 6. Abdalahe
 7. Abdalahi
 8. Abdallah
 9. Abdallahi
 10. Abdelouahab
 11. Abdul-ahad
 12. Abdul-wahhab
 13. Abdulahad
 14. Abdalah
 15. Abdalmalak
 16. Abdelwahid
 17. Abdelwahed
 18. Abdelouhab
 19. Abdeloihab
 20. Abdalaah
 21. Abdalahmad
 22. Abd el wahab
 23. Abd-allah
 24. Abdala
 25. Abdalla
 26. Abdallaoui
 27. Abdelaal
 28. Abdelah
 29. Abdelfatah
 30. Abdelhak
 31. Abdelhay
 32. Abdeljawad
 33. Abdellah
 34. Abdellahi
 35. Abdelmalak
 36. Abdelrahim
 37. Abdelrahman
 38. Abdelraza
 39. Abdelsalam
 40. Abdillah
 41. Abdillahi
 42. Abdollahi
 43. Abdul-wahid
 44. Abdulah
 45. Abdulahi
 46. Abdullah
 47. Abdullahi
 48. Abdullahu
 49. Abdulrab
 50. Abdulrahim