Oorsprong van de achternaam Abdawa

 1. Mauritanië Mauritanië
 2. Filipijnen Filipijnen
 3. Maleisië Maleisië
 4. Frankrijk Frankrijk
 5. Afghanistan Afghanistan
 6. Kameroen Kameroen

De achternaam Abdawa. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abdawa is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdawa wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek.

De achternaam Abdawa in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abdawa. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdawa biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abdawa

De historische kroniek over abdawa is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdawa, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdawa zich ontwikkelde.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abdawa, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdawa en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abdawa

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abdawas zijn geweest. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdawa door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abdawa uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abdawa en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abdawa. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdawa zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdawa, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abada
 2. Abata
 3. Abdow
 4. Abda
 5. Abuawad
 6. Abad
 7. Abade
 8. Abadi
 9. Abadia
 10. Abady
 11. Abaid
 12. Abaida
 13. Abat
 14. Abate
 15. Abati
 16. Abato
 17. Abbad
 18. Abbadi
 19. Abbate
 20. Abbati
 21. Abd
 22. Abdaoui
 23. Abdi
 24. Abdo
 25. Abdoo
 26. Abdou
 27. Abdouh
 28. Abdu
 29. Abdy
 30. Abeeta
 31. Abeita
 32. Abeyta
 33. Abiati
 34. Abida
 35. Abieta
 36. Abitia
 37. Abtahi
 38. Abuta
 39. Apata
 40. Abbado
 41. Abaut
 42. Abdey
 43. Abuauad
 44. Aabbada
 45. Abyad
 46. Abouda
 47. Abayat
 48. Abdii
 49. Aboaid
 50. Abu awad