Oorsprong van de achternaam Abdel

 1. Egypte Egypte
 2. Irak Irak
 3. Soedan Soedan
 4. Syrië Syrië
 5. Tsjaad Tsjaad
 6. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 7. Marokko Marokko
 8. Jemen Jemen
 9. Togo Togo
 10. Libië Libië
 11. Jordanië Jordanië
 12. Qatar Qatar

De achternaam Abdel. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

De geschiedenis van de achternaam abdel is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van abdel te ontrafelen. We kunnen proberen de genealogie van de achternaam abdel te traceren, en naast de oorspronkelijke locaties van abdel, kunnen we ontdekken waar tegenwoordig mensen met de achternaam abdel te vinden zijn.

De achternaam Abdel in de wereld

Het is gebruikelijk dat achternamen zoals abdel bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. De mobiliteit van mensen die de achternaam abdel dragen, heeft ertoe geleid dat deze in verschillende landen aanwezig is, zoals u kunt vaststellen.

Geschiedenis van Abdel

De historische reis van de achternaam abdel kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van abdel waren. De geschiedenis, heraldiek, wapenschilden en mogelijke adel van de achternaam abdel zijn verspreid over documenten in verschillende regio's en historische periodes, waardoor het noodzakelijk is een complexe puzzel te reconstrueren om de feiten vanuit een realistisch perspectief te benaderen.

U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam abdel, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. Houd er rekening mee dat als u in staat bent om meer gegevens te verstrekken over de achternaam abdel of enige andere achternaam en de oorsprong ervan, we uw samenwerking met ons op prijs stellen door ons informatie over de oorsprong van abdel te sturen.

Beroemde personen met de naam Abdel

Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle abdels die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. Een achternaam als abdel kan een persoon verbinden met een illustere afstamming en een vooraanstaand wapenschild. Het is echter belangrijk te onthouden dat het individuen zijn die, door hun leven en handelen, roem en erkenning aan hun achternamen geven. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abdel uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abdel en zijn bibliografische bronnen

Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam abdel. We vinden het zeer aan te raden om de volgende bronnen te raadplegen als u onderzoek wilt doen naar de achternaam abdel, evenals naar vele andere achternamen.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdel, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdela
 2. Abdul
 3. Abdiel
 4. Abdil
 5. Abdal
 6. Abdol
 7. Abdeli
 8. Abd el
 9. Abadal
 10. Abdala
 11. Abdali
 12. Abdelah
 13. Abdella
 14. Abdelli
 15. Abdill
 16. Abdola
 17. Abdool
 18. Abdoul
 19. Abdula
 20. Abedul
 21. Abdaly
 22. Abidal
 23. Abdall
 24. Abdoli
 25. Abetel
 26. Abdyli
 27. Abduli
 28. Abdule
 29. Abdile
 30. Abdila
 31. Abdull
 32. Aptel
 33. Abatal
 34. Abdalla
 35. Abdelaal
 36. Abdelali
 37. Abdelhak
 38. Abdelhay
 39. Abdellah
 40. Abdilla
 41. Abdille
 42. Abdulah
 43. Abdulai
 44. Abdulla
 45. Abdulle
 46. Abodeely
 47. Afdahl
 48. Avdyli
 49. Abdalah
 50. Abdelati