Oorsprong van de achternaam Abdel-kader

 1. Egypte Egypte
 2. Tsjaad Tsjaad
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 4. Nieuw-Caledonië Nieuw-Caledonië
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten
 6. Spanje Spanje
 7. Qatar Qatar
 8. Rusland Rusland
 9. Canada Canada
 10. Denemarken Denemarken
 11. Engeland Engeland
 12. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten

De achternaam Abdel-kader. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdel-kader wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. We kunnen proberen de genealogie van de achternaam abdel-kader te traceren, en naast de oorspronkelijke locaties van abdel-kader, kunnen we ontdekken waar tegenwoordig mensen met de achternaam abdel-kader te vinden zijn.

De achternaam Abdel-kader in de wereld

De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdel-kader biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties. De mobiliteit van mensen die de achternaam abdel-kader dragen, heeft ertoe geleid dat deze in verschillende landen aanwezig is, zoals u kunt vaststellen.

Geschiedenis van Abdel-kader

Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdel-kader, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdel-kader zich ontwikkelde. De geschiedenis, heraldiek, wapenschilden en mogelijke adel van de achternaam abdel-kader zijn verspreid over documenten in verschillende regio's en historische periodes, waardoor het noodzakelijk is een complexe puzzel te reconstrueren om de feiten vanuit een realistisch perspectief te benaderen.

We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdel-kader en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website. Houd er rekening mee dat als u in staat bent om meer gegevens te verstrekken over de achternaam abdel-kader of enige andere achternaam en de oorsprong ervan, we uw samenwerking met ons op prijs stellen door ons informatie over de oorsprong van abdel-kader te sturen.

Beroemde personen met de naam Abdel-kader

Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdel-kader door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Een achternaam als abdel-kader kan een persoon verbinden met een illustere afstamming en een vooraanstaand wapenschild. Het is echter belangrijk te onthouden dat het individuen zijn die, door hun leven en handelen, roem en erkenning aan hun achternamen geven. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abdel-kader uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abdel-kader en zijn bibliografische bronnen

De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdel-kader zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. We vinden het zeer aan te raden om de volgende bronnen te raadplegen als u onderzoek wilt doen naar de achternaam abdel-kader, evenals naar vele andere achternamen.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdel-kader, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdelkader
 2. Abd-el-kader
 3. Abdel kader
 4. Abdelqader
 5. Abdelkadir
 6. Abdulkader
 7. Abdeljaber
 8. Abdelkamel
 9. Abdelkazem
 10. Abdul-qadir
 11. Abdulkadir
 12. Abdoulkader
 13. Abdelgadir
 14. Abdel-hadi
 15. Abdel naser
 16. Abdelkabir
 17. Abdel kamel
 18. Abdel-salam
 19. Abdel-sattar
 20. Abdelhadi
 21. Abdelhady
 22. Abdelkarim
 23. Abdelkhalek
 24. Abdelmalek
 25. Abdelouahed
 26. Abdelsayed
 27. Abdul-amir
 28. Abdul-basir
 29. Abdul-hadi
 30. Abdul-kareem
 31. Abdul-karim
 32. Abdul-wadud
 33. Abdul-zahir
 34. Abdel-wahab
 35. Abdel-wahid
 36. Abdel-zahra
 37. Abdelatef
 38. Abdelkhaleq
 39. Abdelkbir
 40. Abdelkebir
 41. Abdelhamed
 42. Abdelkamal
 43. Abdelwahed
 44. Abdelkarin
 45. Abdeladim
 46. Abdel hadi
 47. Abdel sada
 48. Abdul gadir
 49. Abdelhakem
 50. Abd al-qadir