Oorsprong van de achternaam Abdel-lah

 1. Spanje Spanje
 2. Duitsland Duitsland
 3. Denemarken Denemarken
 4. Engeland Engeland

De achternaam Abdel-lah. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

We kunnen proberen de genealogie van de achternaam abdel-lah te traceren, en naast de oorspronkelijke locaties van abdel-lah, kunnen we ontdekken waar tegenwoordig mensen met de achternaam abdel-lah te vinden zijn. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van abdel-lah te bieden.

De achternaam Abdel-lah in de wereld

De mobiliteit van mensen die de achternaam abdel-lah dragen, heeft ertoe geleid dat deze in verschillende landen aanwezig is, zoals u kunt vaststellen.

Geschiedenis van Abdel-lah

De geschiedenis, heraldiek, wapenschilden en mogelijke adel van de achternaam abdel-lah zijn verspreid over documenten in verschillende regio's en historische periodes, waardoor het noodzakelijk is een complexe puzzel te reconstrueren om de feiten vanuit een realistisch perspectief te benaderen. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam abdel-lah hebben kunnen verzamelen.

Houd er rekening mee dat als u in staat bent om meer gegevens te verstrekken over de achternaam abdel-lah of enige andere achternaam en de oorsprong ervan, we uw samenwerking met ons op prijs stellen door ons informatie over de oorsprong van abdel-lah te sturen.

Beroemde personen met de naam Abdel-lah

Een achternaam als abdel-lah kan een persoon verbinden met een illustere afstamming en een vooraanstaand wapenschild. Het is echter belangrijk te onthouden dat het individuen zijn die, door hun leven en handelen, roem en erkenning aan hun achternamen geven. Als u of iemand die u kent de achternaam abdel-lah draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden.

De achternaam Abdel-lah en zijn bibliografische bronnen

We vinden het zeer aan te raden om de volgende bronnen te raadplegen als u onderzoek wilt doen naar de achternaam abdel-lah, evenals naar vele andere achternamen. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van abdel-lah te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdel-lah, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdelilah
 2. Abdellah
 3. Abdelelah
 4. Abdel lah
 5. Abdallah
 6. Abdelah
 7. Abdella
 8. Abdellahi
 9. Abdillah
 10. Abdullah
 11. Abdollah
 12. Abdelillah
 13. Abdelhilah
 14. Abdellilah
 15. Abdeallah
 16. Abd-allah
 17. Abdalla
 18. Abdallahi
 19. Abdel-salam
 20. Abdela
 21. Abdelaal
 22. Abdelali
 23. Abdelfatah
 24. Abdelhak
 25. Abdelhay
 26. Abdellati
 27. Abdelli
 28. Abdelmalak
 29. Abdelsalam
 30. Abdilla
 31. Abdillahi
 32. Abdollahi
 33. Abdulah
 34. Abdulla
 35. Abdullahi
 36. Abdullahu
 37. Abdel-wahab
 38. Abdel-wahid
 39. Abdel-zahra
 40. Abdalah
 41. Abdel-hadi
 42. Abdelouahd
 43. Abdelhai
 44. Abduallah
 45. Abdeljalak
 46. Abdelhaq
 47. Abdeljalal
 48. Abdelfetah
 49. Abd allah
 50. Aabdullah