Oorsprong van de achternaam Abdelasis

 1. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten
 2. Algerije Algerije
 3. Spanje Spanje
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten

De achternaam Abdelasis. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abdelasis leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdelasis wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek.

De achternaam Abdelasis in de wereld

Er is een aanzienlijke kans dat abdelasis de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abdelasis het meest voorkomt de volgende zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdelasis biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abdelasis

De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abdelasis droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdelasis, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdelasis zich ontwikkelde.

Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abdelasis kunnen worden gewijzigd. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdelasis en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abdelasis

We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abdelasis, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdelasis door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd.

De achternaam Abdelasis en zijn bibliografische bronnen

De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abdelasis, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdelasis zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdelasis, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdelazis
 2. Abdelali
 3. Abdelatif
 4. Abdelaziz
 5. Abdelati
 6. Abdeladim
 7. Abdelahi
 8. Abdelazid
 9. Abd-elaziz
 10. Abdalahi
 11. Abdela
 12. Abdelaal
 13. Abdelah
 14. Abdelhadi
 15. Abdelhafid
 16. Abdelhakim
 17. Abdelhalim
 18. Abdelhamid
 19. Abdelkarim
 20. Abdelkrim
 21. Abdellahi
 22. Abdellati
 23. Abdellatif
 24. Abdelli
 25. Abdelmajid
 26. Abdelmalik
 27. Abdelnabi
 28. Abdelrahim
 29. Abdulahi
 30. Abdulai
 31. Abdulatif
 32. Abdulaziz
 33. Abdelgadir
 34. Abdelatef
 35. Abdeljalil
 36. Abdelmayid
 37. Abdelhai
 38. Abdelkbir
 39. Abdellaziz
 40. Abdeluahid
 41. Abdelwahid
 42. Abdelgani
 43. Abdeltif
 44. Abdelhanin
 45. Abdelaaziz
 46. Abdelhabib
 47. Abdelazize
 48. Abdelkarin
 49. Abdelbaki
 50. Abdelkadir