Oorsprong van de achternaam Abdelfattah

 1. Egypte Egypte
 2. Soedan Soedan
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 4. Marokko Marokko
 5. Tunesië Tunesië
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten
 7. Qatar Qatar
 8. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten
 9. Koeweit Koeweit
 10. Algerije Algerije
 11. Irak Irak
 12. Canada Canada

De achternaam Abdelfattah. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

De geschiedenis van de achternaam abdelfattah is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van abdelfattah te ontrafelen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdelfattah wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek.

De achternaam Abdelfattah in de wereld

Het is gebruikelijk dat achternamen zoals abdelfattah bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdelfattah biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abdelfattah

De historische reis van de achternaam abdelfattah kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van abdelfattah waren. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdelfattah, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdelfattah zich ontwikkelde.

U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam abdelfattah, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdelfattah en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abdelfattah

Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle abdelfattahs die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdelfattah door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd.

De achternaam Abdelfattah en zijn bibliografische bronnen

Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam abdelfattah. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdelfattah zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdelfattah, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdelfatah
 2. Abdelfettah
 3. Abdel fattah
 4. Abdelfetah
 5. Abdel-fatah
 6. Abdel-sattar
 7. Abdel sattar
 8. Abdelaal
 9. Abdelah
 10. Abdelatif
 11. Abdelilah
 12. Abdeljawad
 13. Abdellah
 14. Abdellati
 15. Abdellatif
 16. Abdelmalak
 17. Abdelrahman
 18. Abdelraza
 19. Abdelsalam
 20. Abdelwahab
 21. Abdul-sattar
 22. Abdelatef
 23. Abdelelah
 24. Abdeljabbar
 25. Abdeljaouad
 26. Abdelati
 27. Abdelillah
 28. Abdelhilah
 29. Abdelwahad
 30. Abdeljalak
 31. Abdeljalal
 32. Abdelkamal
 33. Abdul sattar
 34. Abdelaati
 35. Abdellilah
 36. Abdelhalak
 37. Abdalaah
 38. Abdulsatar
 39. Abdul faththah
 40. Abdel aal
 41. Abdel abas
 42. Abdelhamza
 43. Abdelmassih
 44. Abdel-lah
 45. Abdelmaula
 46. Abdeallah
 47. Abdeljabar
 48. Abdel lah
 49. Abd-allah
 50. Abdallah