Oorsprong van de achternaam Abdelkadir

 1. Ethiopië Ethiopië
 2. Tsjaad Tsjaad
 3. Egypte Egypte
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten
 5. Algerije Algerije
 6. Nederland Nederland
 7. Qatar Qatar
 8. Zweden Zweden
 9. Wales Wales
 10. Canada Canada
 11. Engeland Engeland
 12. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië

De achternaam Abdelkadir. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abdelkadir is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. De geschiedenis van de achternaam abdelkadir is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van abdelkadir te ontrafelen. Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abdelkadir leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdelkadir wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van abdelkadir te bieden.

De achternaam Abdelkadir in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abdelkadir. Het is gebruikelijk dat achternamen zoals abdelkadir bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. Er is een aanzienlijke kans dat abdelkadir de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abdelkadir het meest voorkomt de volgende zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdelkadir biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abdelkadir

De historische kroniek over abdelkadir is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De historische reis van de achternaam abdelkadir kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van abdelkadir waren. De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abdelkadir droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdelkadir, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdelkadir zich ontwikkelde. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam abdelkadir hebben kunnen verzamelen.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abdelkadir, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam abdelkadir, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abdelkadir kunnen worden gewijzigd. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdelkadir en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abdelkadir

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abdelkadirs zijn geweest. Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle abdelkadirs die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abdelkadir, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdelkadir door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Als u of iemand die u kent de achternaam abdelkadir draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden.

De achternaam Abdelkadir en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abdelkadir. Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam abdelkadir. De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abdelkadir, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdelkadir zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van abdelkadir te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdelkadir, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdelkader
 2. Abdulkadir
 3. Abdelgadir
 4. Abdelkabir
 5. Abdelhadi
 6. Abdelkarim
 7. Abdelqader
 8. Abdelkbir
 9. Abdelkebir
 10. Abdelkarin
 11. Abdeladim
 12. Abdel-kader
 13. Abdulkader
 14. Abdel kader
 15. Abdelali
 16. Abdelatif
 17. Abdelaziz
 18. Abdelhady
 19. Abdelhafid
 20. Abdelhakim
 21. Abdelhalim
 22. Abdelhamid
 23. Abdeljaber
 24. Abdelkamel
 25. Abdelkazem
 26. Abdelkerim
 27. Abdelkrim
 28. Abdellahi
 29. Abdellati
 30. Abdellatif
 31. Abdelmajid
 32. Abdelmalik
 33. Abdelnabi
 34. Abdelrahim
 35. Abdul-amir
 36. Abdul-qadir
 37. Abdulhadi
 38. Abdulkarim
 39. Abdoulkader
 40. Abdel-hadi
 41. Abdelati
 42. Abdelkhalik
 43. Abdelmadjid
 44. Abdeljalil
 45. Abdelmayid
 46. Abdelhai
 47. Abdellaziz
 48. Abdeluahid
 49. Abdelwahid
 50. Abdelgani