Oorsprong van de achternaam Abdelkhalek

 1. Egypte Egypte
 2. Marokko Marokko
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 4. Tunesië Tunesië
 5. Algerije Algerije
 6. Qatar Qatar
 7. België België
 8. Koeweit Koeweit
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten
 11. Spanje Spanje
 12. Frankrijk Frankrijk

De achternaam Abdelkhalek. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abdelkhalek leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdelkhalek wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek.

De achternaam Abdelkhalek in de wereld

Er is een aanzienlijke kans dat abdelkhalek de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abdelkhalek het meest voorkomt de volgende zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdelkhalek biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abdelkhalek

De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abdelkhalek droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdelkhalek, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdelkhalek zich ontwikkelde.

Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abdelkhalek kunnen worden gewijzigd. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdelkhalek en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abdelkhalek

We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abdelkhalek, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdelkhalek door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abdelkhalek uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abdelkhalek en zijn bibliografische bronnen

De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abdelkhalek, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdelkhalek zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdelkhalek, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdelkhalik
 2. Abdelkhaleq
 3. Abdelkhalak
 4. Abdelmalek
 5. Abdelhalak
 6. Abdelhak
 7. Abdelhalim
 8. Abdelkader
 9. Abdelkamel
 10. Abdelkazem
 11. Abdelmalak
 12. Abdelmalik
 13. Abdulkhalil
 14. Abdelhamed
 15. Abdeljalak
 16. Abdelhakem
 17. Abdul khaleq
 18. Abdel razek
 19. Abdel halim
 20. Abdel-salam
 21. Abdelaal
 22. Abdelali
 23. Abdelghani
 24. Abdelhadi
 25. Abdelhady
 26. Abdelhafid
 27. Abdelhakim
 28. Abdelhamid
 29. Abdelhay
 30. Abdeljaber
 31. Abdelkarim
 32. Abdelmalki
 33. Abdelouahed
 34. Abdelqader
 35. Abdelsalam
 36. Abdelsayed
 37. Abdul-khaliq
 38. Abdulmalik
 39. Abdelhassen
 40. Abdel-hadi
 41. Abdelatef
 42. Abdelhilah
 43. Abdeljalil
 44. Abdalmalak
 45. Abdelhai
 46. Abdeldjalil
 47. Abdelhaq
 48. Abdeljalal
 49. Abdelhanin
 50. Abdelhabib