Oorsprong van de achternaam Abdellah

 1. Egypte Egypte
 2. Marokko Marokko
 3. Algerije Algerije
 4. Ethiopië Ethiopië
 5. Soedan Soedan
 6. Jemen Jemen
 7. Mauritanië Mauritanië
 8. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 9. Tunesië Tunesië
 10. Spanje Spanje
 11. Filipijnen Filipijnen
 12. België België

De achternaam Abdellah. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abdellah is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. De geschiedenis van de achternaam abdellah is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van abdellah te ontrafelen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdellah wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek.

De achternaam Abdellah in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abdellah. Het is gebruikelijk dat achternamen zoals abdellah bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdellah biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abdellah

De historische kroniek over abdellah is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De historische reis van de achternaam abdellah kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van abdellah waren. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdellah, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdellah zich ontwikkelde.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abdellah, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam abdellah, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdellah en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abdellah

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abdellahs zijn geweest. Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle abdellahs die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdellah door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd.

De achternaam Abdellah en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abdellah. Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam abdellah. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdellah zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdellah, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdallah
 2. Abdelah
 3. Abdelilah
 4. Abdella
 5. Abdellahi
 6. Abdillah
 7. Abdullah
 8. Abdollah
 9. Abdelelah
 10. Abdel-lah
 11. Abdeallah
 12. Abdel lah
 13. Abd-allah
 14. Abdalla
 15. Abdallahi
 16. Abdela
 17. Abdelaal
 18. Abdelhak
 19. Abdelhay
 20. Abdellati
 21. Abdelli
 22. Abdilla
 23. Abdillahi
 24. Abdollahi
 25. Abdulah
 26. Abdulla
 27. Abdullahi
 28. Abdullahu
 29. Abdalah
 30. Abdelillah
 31. Abdelhilah
 32. Abdelhai
 33. Abduallah
 34. Abdelhaq
 35. Abd allah
 36. Aabdullah
 37. Abdellilah
 38. Abdoullah
 39. Abdellali
 40. Abdalaah
 41. Abdelahi
 42. Abdylla
 43. Abdellawi
 44. Abadilla
 45. Abdala
 46. Abdalahe
 47. Abdalahi
 48. Abdel
 49. Abdelali
 50. Abdelfatah