Oorsprong van de achternaam Abdellahi

 1. Mauritanië Mauritanië
 2. Algerije Algerije
 3. Marokko Marokko
 4. Frankrijk Frankrijk
 5. Portugal Portugal
 6. Spanje Spanje
 7. Iran Iran
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten
 9. Canada Canada
 10. Ghana Ghana
 11. Zweden Zweden
 12. Senegal Senegal

De achternaam Abdellahi. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abdellahi leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdellahi wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van abdellahi te bieden.

De achternaam Abdellahi in de wereld

Er is een aanzienlijke kans dat abdellahi de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abdellahi het meest voorkomt de volgende zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdellahi biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abdellahi

De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abdellahi droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdellahi, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdellahi zich ontwikkelde. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam abdellahi hebben kunnen verzamelen.

Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abdellahi kunnen worden gewijzigd. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdellahi en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abdellahi

We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abdellahi, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdellahi door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Als u of iemand die u kent de achternaam abdellahi draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abdellahi uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abdellahi en zijn bibliografische bronnen

De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abdellahi, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdellahi zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van abdellahi te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdellahi, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdallahi
 2. Abdellah
 3. Abdellati
 4. Abdillahi
 5. Abdollahi
 6. Abdullahi
 7. Abdellali
 8. Abdelahi
 9. Abdellawi
 10. Abdalahi
 11. Abdallah
 12. Abdelah
 13. Abdelali
 14. Abdelhadi
 15. Abdelilah
 16. Abdella
 17. Abdellaoui
 18. Abdellatif
 19. Abdelli
 20. Abdelnabi
 21. Abdelrahim
 22. Abdillah
 23. Abdulahi
 24. Abdullah
 25. Abdullahu
 26. Abdollah
 27. Abdoulahi
 28. Abdelelah
 29. Abdelati
 30. Abdelhai
 31. Abdellaziz
 32. Abdeluahid
 33. Abdelwahid
 34. Abdelgani
 35. Abdelbaki
 36. Abdelaati
 37. Abdelaali
 38. Abdelbaghi
 39. Abdoullahi
 40. Avdullahi
 41. Abdelloui
 42. Abdelbari
 43. Abdel-lah
 44. Abdeallah
 45. Abdel lah
 46. Abd-allah
 47. Abdalahe
 48. Abdalla
 49. Abdallaoui
 50. Abdela