Oorsprong van de achternaam Abdi

 1. Somalië Somalië
 2. Ethiopië Ethiopië
 3. Iran Iran
 4. Kenia Kenia
 5. Algerije Algerije
 6. Djibouti Djibouti
 7. Tanzania Tanzania
 8. Soedan Soedan
 9. Indonesië Indonesië
 10. Mauritanië Mauritanië
 11. Syrië Syrië
 12. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië

De achternaam Abdi. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abdi is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. De geschiedenis van de achternaam abdi is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van abdi te ontrafelen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdi wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek.

De achternaam Abdi in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abdi. Het is gebruikelijk dat achternamen zoals abdi bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdi biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abdi

De historische kroniek over abdi is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De historische reis van de achternaam abdi kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van abdi waren. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdi, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdi zich ontwikkelde.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abdi, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam abdi, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdi en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abdi

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abdis zijn geweest. Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle abdis die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdi door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abdi uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abdi en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abdi. Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam abdi. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdi zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdi, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abadi
 2. Abd
 3. Abdo
 4. Abdu
 5. Abdy
 6. Abedi
 7. Abidi
 8. Abda
 9. Avdi
 10. Abdii
 11. Abde
 12. Abudi
 13. Abdiu
 14. Abdie
 15. Aabidi
 16. Abad
 17. Abada
 18. Abade
 19. Abadia
 20. Abadie
 21. Abadio
 22. Abady
 23. Abaid
 24. Abat
 25. Abati
 26. Abbadi
 27. Abdoo
 28. Abdou
 29. Abdow
 30. Abed
 31. Abeid
 32. Abeidi
 33. Abet
 34. Abeti
 35. Abid
 36. Abida
 37. Abide
 38. Abot
 39. Aboudi
 40. Abt
 41. Abud
 42. Abut
 43. Avdiu
 44. Apidi
 45. Aabedi
 46. Abdey
 47. Abhid
 48. Avadi
 49. Abuda
 50. Abudd