Oorsprong van de achternaam Abdillah

 1. Indonesië Indonesië
 2. Comoren Comoren
 3. Madagaskar Madagaskar
 4. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 5. Tanzania Tanzania
 6. Filipijnen Filipijnen
 7. Maleisië Maleisië
 8. Somalië Somalië
 9. Kenia Kenia
 10. Marokko Marokko
 11. Djibouti Djibouti
 12. Frankrijk Frankrijk

De achternaam Abdillah. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

De geschiedenis van de achternaam abdillah is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van abdillah te ontrafelen. Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abdillah leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdillah wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. We kunnen proberen de genealogie van de achternaam abdillah te traceren, en naast de oorspronkelijke locaties van abdillah, kunnen we ontdekken waar tegenwoordig mensen met de achternaam abdillah te vinden zijn.

De achternaam Abdillah in de wereld

Het is gebruikelijk dat achternamen zoals abdillah bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. Er is een aanzienlijke kans dat abdillah de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abdillah het meest voorkomt de volgende zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdillah biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties. De mobiliteit van mensen die de achternaam abdillah dragen, heeft ertoe geleid dat deze in verschillende landen aanwezig is, zoals u kunt vaststellen.

Geschiedenis van Abdillah

De historische reis van de achternaam abdillah kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van abdillah waren. De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abdillah droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdillah, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdillah zich ontwikkelde. De geschiedenis, heraldiek, wapenschilden en mogelijke adel van de achternaam abdillah zijn verspreid over documenten in verschillende regio's en historische periodes, waardoor het noodzakelijk is een complexe puzzel te reconstrueren om de feiten vanuit een realistisch perspectief te benaderen.

U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam abdillah, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abdillah kunnen worden gewijzigd. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdillah en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website. Houd er rekening mee dat als u in staat bent om meer gegevens te verstrekken over de achternaam abdillah of enige andere achternaam en de oorsprong ervan, we uw samenwerking met ons op prijs stellen door ons informatie over de oorsprong van abdillah te sturen.

Beroemde personen met de naam Abdillah

Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle abdillahs die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abdillah, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdillah door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Een achternaam als abdillah kan een persoon verbinden met een illustere afstamming en een vooraanstaand wapenschild. Het is echter belangrijk te onthouden dat het individuen zijn die, door hun leven en handelen, roem en erkenning aan hun achternamen geven.

De achternaam Abdillah en zijn bibliografische bronnen

Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam abdillah. De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abdillah, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdillah zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. We vinden het zeer aan te raden om de volgende bronnen te raadplegen als u onderzoek wilt doen naar de achternaam abdillah, evenals naar vele andere achternamen.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdillah, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdallah
 2. Abdellah
 3. Abdilla
 4. Abdillahi
 5. Abdullah
 6. Abdollah
 7. Abadilla
 8. Abd-allah
 9. Abdalla
 10. Abdallahi
 11. Abdelah
 12. Abdelilah
 13. Abdella
 14. Abdellahi
 15. Abdill
 16. Abdille
 17. Abdollahi
 18. Abdulah
 19. Abdulla
 20. Abdullahi
 21. Abdullahu
 22. Abdalah
 23. Abdelelah
 24. Abdelillah
 25. Abduallah
 26. Abd allah
 27. Aabdullah
 28. Abdoullah
 29. Abdalaah
 30. Abdila
 31. Abdel-lah
 32. Abdylla
 33. Abdeallah
 34. Abdel lah
 35. Abdala
 36. Abdalahe
 37. Abdalahi
 38. Abdela
 39. Abdelaal
 40. Abdelhak
 41. Abdelhay
 42. Abdellati
 43. Abdelli
 44. Abdola
 45. Abdula
 46. Abdulahi
 47. Abdulai
 48. Abdulle
 49. Abdulrab
 50. Abedillo