Oorsprong van de achternaam Abdoullahi

 1. Kameroen Kameroen
 2. Niger Niger
 3. Algerije Algerije
 4. Mauritanië Mauritanië
 5. Engeland Engeland
 6. Zwitserland Zwitserland
 7. Somalië Somalië
 8. Zweden Zweden
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten
 10. Canada Canada
 11. Iran Iran
 12. Thailand Thailand

De achternaam Abdoullahi. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abdoullahi is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. De geschiedenis van de achternaam abdoullahi is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van abdoullahi te ontrafelen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdoullahi wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. We kunnen proberen de genealogie van de achternaam abdoullahi te traceren, en naast de oorspronkelijke locaties van abdoullahi, kunnen we ontdekken waar tegenwoordig mensen met de achternaam abdoullahi te vinden zijn.

De achternaam Abdoullahi in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abdoullahi. Het is gebruikelijk dat achternamen zoals abdoullahi bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdoullahi biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties. De mobiliteit van mensen die de achternaam abdoullahi dragen, heeft ertoe geleid dat deze in verschillende landen aanwezig is, zoals u kunt vaststellen.

Geschiedenis van Abdoullahi

De historische kroniek over abdoullahi is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De historische reis van de achternaam abdoullahi kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van abdoullahi waren. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdoullahi, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdoullahi zich ontwikkelde. De geschiedenis, heraldiek, wapenschilden en mogelijke adel van de achternaam abdoullahi zijn verspreid over documenten in verschillende regio's en historische periodes, waardoor het noodzakelijk is een complexe puzzel te reconstrueren om de feiten vanuit een realistisch perspectief te benaderen.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abdoullahi, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam abdoullahi, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdoullahi en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website. Houd er rekening mee dat als u in staat bent om meer gegevens te verstrekken over de achternaam abdoullahi of enige andere achternaam en de oorsprong ervan, we uw samenwerking met ons op prijs stellen door ons informatie over de oorsprong van abdoullahi te sturen.

Beroemde personen met de naam Abdoullahi

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abdoullahis zijn geweest. Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle abdoullahis die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdoullahi door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Een achternaam als abdoullahi kan een persoon verbinden met een illustere afstamming en een vooraanstaand wapenschild. Het is echter belangrijk te onthouden dat het individuen zijn die, door hun leven en handelen, roem en erkenning aan hun achternamen geven. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abdoullahi uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abdoullahi en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abdoullahi. Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam abdoullahi. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdoullahi zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. We vinden het zeer aan te raden om de volgende bronnen te raadplegen als u onderzoek wilt doen naar de achternaam abdoullahi, evenals naar vele andere achternamen.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdoullahi, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdollahi
 2. Abdullahi
 3. Abdoulahi
 4. Abdoullah
 5. Abdallahi
 6. Abdellahi
 7. Abdillahi
 8. Abdulahi
 9. Abdullah
 10. Abdullahu
 11. Abdollah
 12. Avdullahi
 13. Abd-allah
 14. Abdalahi
 15. Abdallah
 16. Abdellah
 17. Abdellati
 18. Abdillah
 19. Abdoulaye
 20. Abdulah
 21. Abdulai
 22. Abdulhadi
 23. Abdulla
 24. Abdullatif
 25. Abdulnabi
 26. Abdulrahim
 27. Abdullaev
 28. Abduallah
 29. Abd allah
 30. Aabdullah
 31. Abdellali
 32. Abdullha
 33. Abdul-ali
 34. Abdoulkarim
 35. Avdullahu
 36. Abdhulla
 37. Abdelahi
 38. Abdoul aziz
 39. Abdulahu
 40. Abdoula
 41. Abdeallah
 42. Abdellawi
 43. Abdulbaki
 44. Abdalahe
 45. Abdalla
 46. Abdallaoui
 47. Abdelah
 48. Abdelali
 49. Abdelhadi
 50. Abdelilah