Oorsprong van de achternaam Abdul-kareem

 1. Nigeria Nigeria
 2. Egypte Egypte
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 4. Irak Irak
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten
 6. Engeland Engeland
 7. Canada Canada
 8. Ghana Ghana
 9. Pakistan Pakistan
 10. Schotland Schotland
 11. Barbados Barbados
 12. Maldiven Maldiven

De achternaam Abdul-kareem. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abdul-kareem is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abdul-kareem leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdul-kareem wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van abdul-kareem te bieden.

De achternaam Abdul-kareem in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abdul-kareem. Er is een aanzienlijke kans dat abdul-kareem de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abdul-kareem het meest voorkomt de volgende zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdul-kareem biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abdul-kareem

De historische kroniek over abdul-kareem is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abdul-kareem droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdul-kareem, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdul-kareem zich ontwikkelde. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam abdul-kareem hebben kunnen verzamelen.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abdul-kareem, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abdul-kareem kunnen worden gewijzigd. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdul-kareem en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abdul-kareem

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abdul-kareems zijn geweest. We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abdul-kareem, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdul-kareem door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Als u of iemand die u kent de achternaam abdul-kareem draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden.

De achternaam Abdul-kareem en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abdul-kareem. De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abdul-kareem, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdul-kareem zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van abdul-kareem te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdul-kareem, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdulkareem
 2. Abdul kareem
 3. Abdul-karim
 4. Abdul-raheem
 5. Abdul-hakeem
 6. Abdul-azeez
 7. Abdul-hameed
 8. Abdulkarim
 9. Abdulraheem
 10. Abdul karim
 11. Abdul hakeem
 12. Abdul raheem
 13. Abdalkarem
 14. Abdul haleem
 15. Abdul baree
 16. Abdelkariem
 17. Abdelkarim
 18. Abdelkazem
 19. Abdul-hakim
 20. Abdul-qayyum
 21. Abdul-rahim
 22. Abdul-salam
 23. Abdul-rasheed
 24. Abdul azeez
 25. Abdul hameed
 26. Abdulmateen
 27. Abdoulkarim
 28. Abdelazeem
 29. Abdul majeed
 30. Abdul ganee
 31. Abdul jaleel
 32. Abdulazeez
 33. Abdel-kader
 34. Abdulkader
 35. Abdel-salam
 36. Abdelkader
 37. Abdelkamel
 38. Abdelkerim
 39. Abdelkrim
 40. Abdul-ahad
 41. Abdul-amir
 42. Abdul-aziz
 43. Abdul-baqi
 44. Abdul-basir
 45. Abdul-gafoor
 46. Abdul-hadi
 47. Abdul-hamid
 48. Abdul-haqq
 49. Abdul-jabbar
 50. Abdul-jalil