Oorsprong van de achternaam Abdul amir

 1. Irak Irak
 2. Brazilië Brazilië
 3. Zweden Zweden
 4. Afghanistan Afghanistan
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten
 6. Jemen Jemen
 7. Canada Canada
 8. Spanje Spanje
 9. Engeland Engeland
 10. Nederland Nederland
 11. Oman Oman
 12. Filipijnen Filipijnen

De achternaam Abdul amir. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

De geschiedenis van de achternaam abdul_amir is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van abdul_amir te ontrafelen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdul_amir wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. We kunnen proberen de genealogie van de achternaam abdul_amir te traceren, en naast de oorspronkelijke locaties van abdul_amir, kunnen we ontdekken waar tegenwoordig mensen met de achternaam abdul_amir te vinden zijn. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van abdul_amir te bieden.

De achternaam Abdul amir in de wereld

Het is gebruikelijk dat achternamen zoals abdul_amir bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdul_amir biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties. De mobiliteit van mensen die de achternaam abdul_amir dragen, heeft ertoe geleid dat deze in verschillende landen aanwezig is, zoals u kunt vaststellen.

Geschiedenis van Abdul amir

De historische reis van de achternaam abdul_amir kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van abdul_amir waren. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdul_amir, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdul_amir zich ontwikkelde. De geschiedenis, heraldiek, wapenschilden en mogelijke adel van de achternaam abdul_amir zijn verspreid over documenten in verschillende regio's en historische periodes, waardoor het noodzakelijk is een complexe puzzel te reconstrueren om de feiten vanuit een realistisch perspectief te benaderen. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam abdul_amir hebben kunnen verzamelen.

U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam abdul_amir, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdul_amir en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website. Houd er rekening mee dat als u in staat bent om meer gegevens te verstrekken over de achternaam abdul_amir of enige andere achternaam en de oorsprong ervan, we uw samenwerking met ons op prijs stellen door ons informatie over de oorsprong van abdul_amir te sturen.

Beroemde personen met de naam Abdul amir

Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle abdul_amirs die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdul_amir door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Een achternaam als abdul_amir kan een persoon verbinden met een illustere afstamming en een vooraanstaand wapenschild. Het is echter belangrijk te onthouden dat het individuen zijn die, door hun leven en handelen, roem en erkenning aan hun achternamen geven. Als u of iemand die u kent de achternaam abdul_amir draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abdul_amir uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abdul amir en zijn bibliografische bronnen

Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam abdul_amir. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdul_amir zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. We vinden het zeer aan te raden om de volgende bronnen te raadplegen als u onderzoek wilt doen naar de achternaam abdul_amir, evenals naar vele andere achternamen. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van abdul_amir te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdul_amir, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdul-amir
 2. Abdulhamid
 3. Abdulkadir
 4. Abdul aziz
 5. Abdul hamid
 6. Abdul gadir
 7. Abdul nasir
 8. Abdelhamid
 9. Abdul-aziz
 10. Abdul-basir
 11. Abdul-hamid
 12. Abdul-qadir
 13. Abdul-zahir
 14. Abdulahi
 15. Abdulai
 16. Abdulatif
 17. Abdulaziz
 18. Abdulhadi
 19. Abdulhakim
 20. Abdulkarim
 21. Abdullahi
 22. Abdullatif
 23. Abdulmalik
 24. Abdulnabi
 25. Abdulrahim
 26. Abdelgadir
 27. Abdelkadir
 28. Abdul majid
 29. Abdul latif
 30. Abdul karim
 31. Abdul samad
 32. Abdul jalil
 33. Abdelkabir
 34. Abdul-ali
 35. Abdulsatar
 36. Abdul bari
 37. Abdul gadhir
 38. Abdul satar
 39. Abdul malik
 40. Abdul jabar
 41. Abdel hamid
 42. Abdul qawi
 43. Abdul quadir
 44. Abdoul aziz
 45. Abdulkader
 46. Abdul halim
 47. Abdulbaki
 48. Abdalahi
 49. Abdallahi
 50. Abdelali