Oorsprong van de achternaam Abdul haleem

 1. Maldiven Maldiven
 2. Pakistan Pakistan
 3. Egypte Egypte
 4. India India
 5. Maleisië Maleisië
 6. Engeland Engeland
 7. Nigeria Nigeria
 8. Filipijnen Filipijnen
 9. Thailand Thailand
 10. Zuid-Afrika Zuid-Afrika

De achternaam Abdul haleem. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abdul_haleem is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abdul_haleem leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdul_haleem wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van abdul_haleem te bieden.

De achternaam Abdul haleem in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abdul_haleem. Er is een aanzienlijke kans dat abdul_haleem de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abdul_haleem het meest voorkomt de volgende zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdul_haleem biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abdul haleem

De historische kroniek over abdul_haleem is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abdul_haleem droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdul_haleem, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdul_haleem zich ontwikkelde. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam abdul_haleem hebben kunnen verzamelen.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abdul_haleem, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abdul_haleem kunnen worden gewijzigd. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdul_haleem en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abdul haleem

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abdul_haleems zijn geweest. We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abdul_haleem, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdul_haleem door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Als u of iemand die u kent de achternaam abdul_haleem draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden.

De achternaam Abdul haleem en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abdul_haleem. De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abdul_haleem, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdul_haleem zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van abdul_haleem te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdul_haleem, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdul hakeem
 2. Abdul kareem
 3. Abdul raheem
 4. Abdul hameed
 5. Abdul jaleel
 6. Abdul-hakeem
 7. Abdul halim
 8. Abdul-hameed
 9. Abdul-kareem
 10. Abdulkareem
 11. Abdulraheem
 12. Abdul-raheem
 13. Abdul azeez
 14. Abdul majeed
 15. Abdul ghanee
 16. Abdul ganee
 17. Abdul baree
 18. Abdul khaleq
 19. Abdel halim
 20. Abdelhalim
 21. Abdelkhalek
 22. Abdul-azeez
 23. Abdul-hakim
 24. Abdul-salam
 25. Abdulhakim
 26. Abdulkhalil
 27. Abdelkhaleq
 28. Abdul hamid
 29. Abdul karim
 30. Abdel salam
 31. Abdul latheef
 32. Abdul rasheed
 33. Abdelhakem
 34. Abdul jalil
 35. Abdulmateen
 36. Abdul hanan
 37. Abdulsalam
 38. Abdelazeem
 39. Abdul gayoom
 40. Abdul hannan
 41. Abdulazeez
 42. Abdul haq
 43. Abdul malik
 44. Abdel dayem
 45. Abdel raeeb
 46. Abdel-salam
 47. Abdelhakim
 48. Abdelkazem
 49. Abdelmalek
 50. Abdelsalam