Oorsprong van de achternaam Abdul jalil

 1. Jemen Jemen
 2. Irak Irak
 3. Egypte Egypte
 4. Afghanistan Afghanistan
 5. Palestijns Gebied Palestijns Gebied
 6. Koeweit Koeweit
 7. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten
 8. Filipijnen Filipijnen
 9. Syrië Syrië
 10. Singapore Singapore
 11. Jordanië Jordanië
 12. Maleisië Maleisië

De achternaam Abdul jalil. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abdul_jalil is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdul_jalil wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. We kunnen proberen de genealogie van de achternaam abdul_jalil te traceren, en naast de oorspronkelijke locaties van abdul_jalil, kunnen we ontdekken waar tegenwoordig mensen met de achternaam abdul_jalil te vinden zijn. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van abdul_jalil te bieden.

De achternaam Abdul jalil in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abdul_jalil. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdul_jalil biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties. De mobiliteit van mensen die de achternaam abdul_jalil dragen, heeft ertoe geleid dat deze in verschillende landen aanwezig is, zoals u kunt vaststellen.

Geschiedenis van Abdul jalil

De historische kroniek over abdul_jalil is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdul_jalil, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdul_jalil zich ontwikkelde. De geschiedenis, heraldiek, wapenschilden en mogelijke adel van de achternaam abdul_jalil zijn verspreid over documenten in verschillende regio's en historische periodes, waardoor het noodzakelijk is een complexe puzzel te reconstrueren om de feiten vanuit een realistisch perspectief te benaderen. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam abdul_jalil hebben kunnen verzamelen.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abdul_jalil, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdul_jalil en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website. Houd er rekening mee dat als u in staat bent om meer gegevens te verstrekken over de achternaam abdul_jalil of enige andere achternaam en de oorsprong ervan, we uw samenwerking met ons op prijs stellen door ons informatie over de oorsprong van abdul_jalil te sturen.

Beroemde personen met de naam Abdul jalil

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abdul_jalils zijn geweest. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdul_jalil door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Een achternaam als abdul_jalil kan een persoon verbinden met een illustere afstamming en een vooraanstaand wapenschild. Het is echter belangrijk te onthouden dat het individuen zijn die, door hun leven en handelen, roem en erkenning aan hun achternamen geven. Als u of iemand die u kent de achternaam abdul_jalil draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abdul_jalil uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abdul jalil en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abdul_jalil. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdul_jalil zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. We vinden het zeer aan te raden om de volgende bronnen te raadplegen als u onderzoek wilt doen naar de achternaam abdul_jalil, evenals naar vele andere achternamen. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van abdul_jalil te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdul_jalil, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdul-jalil
 2. Abdulkhalil
 3. Abdeljalil
 4. Abdeldjalil
 5. Abdul jaleel
 6. Abdul malik
 7. Abdul halim
 8. Abdul-wakil
 9. Abdulmalik
 10. Abdeljalal
 11. Abdul aziz
 12. Abdul amir
 13. Abdul majid
 14. Abdul hamid
 15. Abdul latif
 16. Abdul karim
 17. Abdul gadir
 18. Abdul-ali
 19. Abdul nasir
 20. Abdul bari
 21. Abdul jabar
 22. Abdel halim
 23. Abdul qawi
 24. Abdelali
 25. Abdelhalim
 26. Abdelmalik
 27. Abdul-amir
 28. Abdul-aziz
 29. Abdul-baqi
 30. Abdul-basir
 31. Abdul-hadi
 32. Abdul-hakim
 33. Abdul-hamid
 34. Abdul-karim
 35. Abdul-khaliq
 36. Abdul-majid
 37. Abdul-qadir
 38. Abdul-rahim
 39. Abdul-rasul
 40. Abdul-raziq
 41. Abdul-salam
 42. Abdul-wahid
 43. Abdul-zahir
 44. Abdulahi
 45. Abdulai
 46. Abdulatif
 47. Abdulaziz
 48. Abdulghani
 49. Abdulhadi
 50. Abdulhakim