Oorsprong van de achternaam Abdul majeed

 1. Egypte Egypte
 2. Pakistan Pakistan
 3. Afghanistan Afghanistan
 4. Maldiven Maldiven
 5. Maleisië Maleisië
 6. Nigeria Nigeria
 7. Koeweit Koeweit
 8. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten
 9. Singapore Singapore
 10. Engeland Engeland
 11. India India
 12. Zweden Zweden

De achternaam Abdul majeed. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abdul_majeed is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abdul_majeed leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdul_majeed wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek.

De achternaam Abdul majeed in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abdul_majeed. Er is een aanzienlijke kans dat abdul_majeed de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abdul_majeed het meest voorkomt de volgende zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdul_majeed biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abdul majeed

De historische kroniek over abdul_majeed is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abdul_majeed droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdul_majeed, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdul_majeed zich ontwikkelde.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abdul_majeed, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abdul_majeed kunnen worden gewijzigd. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdul_majeed en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abdul majeed

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abdul_majeeds zijn geweest. We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abdul_majeed, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdul_majeed door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abdul_majeed uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abdul majeed en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abdul_majeed. De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abdul_majeed, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdul_majeed zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdul_majeed, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdul majid
 2. Abdul hameed
 3. Abdul-hameed
 4. Abdul-majid
 5. Abdul azeez
 6. Abdul hakeem
 7. Abdul kareem
 8. Abdul raheem
 9. Abdul rasheed
 10. Abdulmateen
 11. Abdul ganee
 12. Abdul jaleel
 13. Abdul haleem
 14. Abdul baree
 15. Abdelmajid
 16. Abdul-azeez
 17. Abdul-kareem
 18. Abdulkareem
 19. Abdulraheem
 20. Abdul-raheem
 21. Abdul-rasheed
 22. Abdulsayed
 23. Abdul hamid
 24. Abdul latheef
 25. Abdul samad
 26. Abdul ghanee
 27. Abdul mannan
 28. Abdulazeez
 29. Abdul malik
 30. Abdel raeeb
 31. Abdul-hakeem
 32. Abdelmalek
 33. Abdelmanje
 34. Abdelouahed
 35. Abdelsayed
 36. Abdul-ahad
 37. Abdul-hamid
 38. Abdul-rashid
 39. Abdul-samad
 40. Abdul-wadud
 41. Abdul-wahid
 42. Abdulahad
 43. Abdulhamid
 44. Abdullayev
 45. Abdullayeva
 46. Abdulmalik
 47. Abdullaev
 48. Abdullaeva
 49. Abdelmadjid
 50. Abdelmayid