Oorsprong van de achternaam Abdul majid

 1. Pakistan Pakistan
 2. Irak Irak
 3. Jemen Jemen
 4. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten
 5. Koeweit Koeweit
 6. Syrië Syrië
 7. Oman Oman
 8. Palestijns Gebied Palestijns Gebied
 9. Egypte Egypte
 10. Jordanië Jordanië
 11. Nigeria Nigeria
 12. Singapore Singapore

De achternaam Abdul majid. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abdul_majid is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. De geschiedenis van de achternaam abdul_majid is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van abdul_majid te ontrafelen. Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abdul_majid leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen.

De achternaam Abdul majid in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abdul_majid. Het is gebruikelijk dat achternamen zoals abdul_majid bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. Er is een aanzienlijke kans dat abdul_majid de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abdul_majid het meest voorkomt de volgende zijn.

Geschiedenis van Abdul majid

De historische kroniek over abdul_majid is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De historische reis van de achternaam abdul_majid kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van abdul_majid waren. De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abdul_majid droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abdul_majid, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam abdul_majid, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abdul_majid kunnen worden gewijzigd.

Beroemde personen met de naam Abdul majid

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abdul_majids zijn geweest. Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle abdul_majids die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abdul_majid, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven.

De achternaam Abdul majid en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abdul_majid. Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam abdul_majid. De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abdul_majid, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdul_majid, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdul-majid
 2. Abdelmajid
 3. Abdul hamid
 4. Abdul majeed
 5. Abdul malik
 6. Abdul-hamid
 7. Abdul-wahid
 8. Abdulhamid
 9. Abdulmalik
 10. Abdelmadjid
 11. Abdelmayid
 12. Abdelmjid
 13. Abdul aziz
 14. Abdul amir
 15. Abdul latif
 16. Abdel wahid
 17. Abdul karim
 18. Abdul gadir
 19. Abdul samad
 20. Abdul jalil
 21. Abdul nasir
 22. Abdul bari
 23. Abdel hamid
 24. Abdul qawi
 25. Abdelmagid
 26. Abdul halim
 27. Abdelhafid
 28. Abdelhamid
 29. Abdelmalik
 30. Abdul-ahad
 31. Abdul-amir
 32. Abdul-aziz
 33. Abdul-baqi
 34. Abdul-basir
 35. Abdul-hadi
 36. Abdul-hakim
 37. Abdul-jalil
 38. Abdul-karim
 39. Abdul-qadir
 40. Abdul-rahim
 41. Abdul-rashid
 42. Abdul-raziq
 43. Abdul-samad
 44. Abdul-wadud
 45. Abdul-wakil
 46. Abdul-zahir
 47. Abdulahad
 48. Abdulahi
 49. Abdulai
 50. Abdulatif