Oorsprong van de achternaam Abdul shukur

 1. Pakistan Pakistan
 2. India India
 3. Maleisië Maleisië
 4. Thailand Thailand

De achternaam Abdul shukur. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abdul_shukur is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abdul_shukur leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdul_shukur wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek.

De achternaam Abdul shukur in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abdul_shukur. Er is een aanzienlijke kans dat abdul_shukur de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abdul_shukur het meest voorkomt de volgende zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdul_shukur biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abdul shukur

De historische kroniek over abdul_shukur is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abdul_shukur droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdul_shukur, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdul_shukur zich ontwikkelde.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abdul_shukur, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abdul_shukur kunnen worden gewijzigd. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdul_shukur en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abdul shukur

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abdul_shukurs zijn geweest. We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abdul_shukur, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdul_shukur door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abdul_shukur uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abdul shukur en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abdul_shukur. De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abdul_shukur, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdul_shukur zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdul_shukur, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdul-shakur
 2. Abdul shakoor
 3. Abdul-ghafur
 4. Abdul sattar
 5. Abdul satar
 6. Abdul-ghafar
 7. Abdul-hakim
 8. Abdul-sattar
 9. Abdulhakim
 10. Abdullahu
 11. Abdul amir
 12. Abdul ghafoor
 13. Abdul ghani
 14. Abdul hamid
 15. Abdul jabbar
 16. Abdel sattar
 17. Abdul gadir
 18. Abdul gafoor
 19. Abdul hakeem
 20. Abdul samad
 21. Abdul rauf
 22. Abdul hanan
 23. Abdulsatar
 24. Abdul muhusin
 25. Abdul ghanee
 26. Abdul nasir
 27. Abdul gadhir
 28. Abdul khaleq
 29. Abdul haq
 30. Abdul jabar
 31. Abdul quadir
 32. Abdulahu
 33. Abdul halim
 34. Abdel-sattar
 35. Abdelhak
 36. Abdelhakim
 37. Abdelnour
 38. Abdul-ahad
 39. Abdul-amir
 40. Abdul-basir
 41. Abdul-gafoor
 42. Abdul-ghafoor
 43. Abdul-ghani
 44. Abdul-hadi
 45. Abdul-hamid
 46. Abdul-haqq
 47. Abdul-jabbar
 48. Abdul-khaliq
 49. Abdul-qadir
 50. Abdul-qayyum