Oorsprong van de achternaam Abdulahu

 1. Servië Servië
 2. Nigeria Nigeria
 3. Denemarken Denemarken
 4. Duitsland Duitsland
 5. Kosovo Kosovo
 6. Kroatië Kroatië
 7. Macedonië Macedonië
 8. Zwitserland Zwitserland
 9. Engeland Engeland
 10. Zweden Zweden
 11. Oostenrijk Oostenrijk
 12. België België

De achternaam Abdulahu. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abdulahu is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abdulahu leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen.

De achternaam Abdulahu in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abdulahu. Er is een aanzienlijke kans dat abdulahu de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abdulahu het meest voorkomt de volgende zijn.

Geschiedenis van Abdulahu

De historische kroniek over abdulahu is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abdulahu droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abdulahu, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abdulahu kunnen worden gewijzigd.

Beroemde personen met de naam Abdulahu

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abdulahus zijn geweest. We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abdulahu, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven.

De achternaam Abdulahu en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abdulahu. De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abdulahu, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdulahu, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdulah
 2. Abdulahi
 3. Abdullahu
 4. Abdalahe
 5. Abdalahi
 6. Abdelah
 7. Abdula
 8. Abdulahad
 9. Abdulai
 10. Abdularuf
 11. Abdullah
 12. Abdullahi
 13. Abdoulahi
 14. Abdalah
 15. Abdullha
 16. Abdulaev
 17. Avdullahu
 18. Abdelahi
 19. Abdulan
 20. Abdala
 21. Abdallah
 22. Abdallahi
 23. Abdela
 24. Abdelaal
 25. Abdelali
 26. Abdellah
 27. Abdellahi
 28. Abdillah
 29. Abdillahi
 30. Abdola
 31. Abdollahi
 32. Abdoulaye
 33. Abdul
 34. Abdul-ahad
 35. Abdulatif
 36. Abdulaziz
 37. Abdulhadi
 38. Abdulhaqq
 39. Abdulla
 40. Abdulle
 41. Abdulnabi
 42. Abdulrab
 43. Abdulrahim
 44. Abdollah
 45. Abdullaev
 46. Abdelati
 47. Abduallah
 48. Aabdullah
 49. Abdulian
 50. Abdoullah