Oorsprong van de achternaam Abdulai

 1. Ghana Ghana
 2. Nigeria Nigeria
 3. Sierra Leone Sierra Leone
 4. Macedonië Macedonië
 5. Kameroen Kameroen
 6. Kenia Kenia
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten
 8. Oeganda Oeganda
 9. Engeland Engeland
 10. Liberia Liberia
 11. Zwitserland Zwitserland
 12. Spanje Spanje

De achternaam Abdulai. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abdulai is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdulai wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. We kunnen proberen de genealogie van de achternaam abdulai te traceren, en naast de oorspronkelijke locaties van abdulai, kunnen we ontdekken waar tegenwoordig mensen met de achternaam abdulai te vinden zijn.

De achternaam Abdulai in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abdulai. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdulai biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties. De mobiliteit van mensen die de achternaam abdulai dragen, heeft ertoe geleid dat deze in verschillende landen aanwezig is, zoals u kunt vaststellen.

Geschiedenis van Abdulai

De historische kroniek over abdulai is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdulai, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdulai zich ontwikkelde. De geschiedenis, heraldiek, wapenschilden en mogelijke adel van de achternaam abdulai zijn verspreid over documenten in verschillende regio's en historische periodes, waardoor het noodzakelijk is een complexe puzzel te reconstrueren om de feiten vanuit een realistisch perspectief te benaderen.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abdulai, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdulai en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website. Houd er rekening mee dat als u in staat bent om meer gegevens te verstrekken over de achternaam abdulai of enige andere achternaam en de oorsprong ervan, we uw samenwerking met ons op prijs stellen door ons informatie over de oorsprong van abdulai te sturen.

Beroemde personen met de naam Abdulai

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abdulais zijn geweest. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdulai door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Een achternaam als abdulai kan een persoon verbinden met een illustere afstamming en een vooraanstaand wapenschild. Het is echter belangrijk te onthouden dat het individuen zijn die, door hun leven en handelen, roem en erkenning aan hun achternamen geven. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abdulai uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abdulai en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abdulai. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdulai zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. We vinden het zeer aan te raden om de volgende bronnen te raadplegen als u onderzoek wilt doen naar de achternaam abdulai, evenals naar vele andere achternamen.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdulai, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdula
 2. Abdulah
 3. Abdulahi
 4. Abduli
 5. Abdulan
 6. Abdala
 7. Abdalahi
 8. Abdali
 9. Abdela
 10. Abdelah
 11. Abdelali
 12. Abdelli
 13. Abdola
 14. Abdul
 15. Abdulatif
 16. Abdulaziz
 17. Abdulhadi
 18. Abdulla
 19. Abdullah
 20. Abdullahi
 21. Abdulle
 22. Abdulnabi
 23. Abdulrab
 24. Abdoulahi
 25. Abdalah
 26. Abdelati
 27. Abdelhai
 28. Abdulian
 29. Abdul-ali
 30. Abdulov
 31. Abdoli
 32. Abdalat
 33. Abdulaev
 34. Abdyli
 35. Abdelahi
 36. Abdule
 37. Avduli
 38. Abdila
 39. Abdulahu
 40. Abdoula
 41. Abdull
 42. Abdeli
 43. Abdulbaki
 44. Abdalahe
 45. Abdalla
 46. Abdallah
 47. Abdallahi
 48. Abdel
 49. Abdelaal
 50. Abdelatif