Oorsprong van de achternaam Abdulatif

 1. Soedan Soedan
 2. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 3. Ethiopië Ethiopië
 4. Nigeria Nigeria
 5. Egypte Egypte
 6. Indonesië Indonesië
 7. Bahrein Bahrein
 8. Pakistan Pakistan
 9. Filipijnen Filipijnen
 10. Koeweit Koeweit
 11. Qatar Qatar
 12. Kenia Kenia

De achternaam Abdulatif. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abdulatif leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdulatif wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek.

De achternaam Abdulatif in de wereld

Er is een aanzienlijke kans dat abdulatif de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abdulatif het meest voorkomt de volgende zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdulatif biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abdulatif

De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abdulatif droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdulatif, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdulatif zich ontwikkelde.

Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abdulatif kunnen worden gewijzigd. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdulatif en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abdulatif

We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abdulatif, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdulatif door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abdulatif uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abdulatif en zijn bibliografische bronnen

De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abdulatif, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdulatif zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdulatif, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdelatif
 2. Abdullatif
 3. Abdellatif
 4. Abdulahi
 5. Abdulai
 6. Abdularuf
 7. Abdulaziz
 8. Abdul-latif
 9. Abdelatef
 10. Abdelati
 11. Abdeltif
 12. Abdul latif
 13. Abdalahi
 14. Abdelali
 15. Abdelaziz
 16. Abdellati
 17. Abdul-amir
 18. Abdul-aziz
 19. Abdula
 20. Abdulah
 21. Abdulahad
 22. Abdulhadi
 23. Abdulhakim
 24. Abdulhamid
 25. Abdulkadir
 26. Abdulkarim
 27. Abdullahi
 28. Abdulmalik
 29. Abdulnabi
 30. Abdulrahim
 31. Abdoulahi
 32. Abdelasis
 33. Abdeladim
 34. Abdul aziz
 35. Abdul amir
 36. Abdelaati
 37. Abdelazis
 38. Abdul-ali
 39. Abdulsatar
 40. Abdalat
 41. Abdulaev
 42. Abdulaeva
 43. Abdelahi
 44. Abduli
 45. Abdel latif
 46. Abdulahu
 47. Abdulan
 48. Abdulbaki
 49. Abdelazid
 50. Abd-elaziz