Oorsprong van de achternaam Abdur

 1. Bangladesh Bangladesh
 2. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 3. India India
 4. Sri Lanka Sri Lanka
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten
 6. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten
 7. Pakistan Pakistan
 8. Indonesië Indonesië
 9. Qatar Qatar
 10. Engeland Engeland
 11. Nigeria Nigeria
 12. Kyrgyzstan Kyrgyzstan

De achternaam Abdur. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abdur is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abdur leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdur wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek.

De achternaam Abdur in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abdur. Er is een aanzienlijke kans dat abdur de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abdur het meest voorkomt de volgende zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdur biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abdur

De historische kroniek over abdur is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abdur droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdur, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdur zich ontwikkelde.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abdur, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abdur kunnen worden gewijzigd. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdur en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abdur

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abdurs zijn geweest. We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abdur, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdur door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd.

De achternaam Abdur en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abdur. De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abdur, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdur zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdur, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abadir
 2. Abdorf
 3. Abidar
 4. Abader
 5. Apter
 6. Abbadir
 7. Avtar
 8. Abdirov
 9. Abadier
 10. Abidri
 11. Abdoral
 12. Abietar
 13. Apetri
 14. Avetar
 15. Avatar
 16. Abderzak
 17. Abderson
 18. Abu tir
 19. Abdraev
 20. Abd rabo
 21. Abedrop
 22. Abderhim
 23. Apetor
 24. Aboudrar
 25. Abdurahman
 26. Abdurrahim
 27. Apetrei
 28. Apthorp
 29. Abdouraman
 30. Abderahim
 31. Abderezak
 32. Abderazak
 33. Abthorpe
 34. Abduraimov
 35. Abdraeva
 36. Abu turki
 37. Abu tair
 38. Abdraman
 39. Abitrabi
 40. Abatorab
 41. Apitara
 42. Abderazek
 43. Avidueira
 44. Abedravo
 45. Abderemane
 46. Abderrahim
 47. Abderraman
 48. Abderrazak
 49. Abdirahman
 50. Abdourahman