Oorsprong van de achternaam Abdyli

 1. Kosovo Kosovo
 2. Albanië Albanië
 3. Zwitserland Zwitserland
 4. Engeland Engeland
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten
 6. Zweden Zweden
 7. Macedonië Macedonië
 8. Oostenrijk Oostenrijk
 9. Canada Canada
 10. Duitsland Duitsland
 11. Italië Italië
 12. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland

De achternaam Abdyli. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abdyli is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abdyli wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van abdyli te bieden.

De achternaam Abdyli in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abdyli. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abdyli biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abdyli

De historische kroniek over abdyli is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abdyli, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abdyli zich ontwikkelde. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam abdyli hebben kunnen verzamelen.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abdyli, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abdyli en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abdyli

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abdylis zijn geweest. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abdyli door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Als u of iemand die u kent de achternaam abdyli draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abdyli uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abdyli en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abdyli. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abdyli zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van abdyli te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abdyli, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abdali
 2. Avdyli
 3. Abdoli
 4. Abduli
 5. Abdeli
 6. Abdala
 7. Abdel
 8. Abdela
 9. Abdelli
 10. Abdill
 11. Abdola
 12. Abdul
 13. Abdula
 14. Abdulai
 15. Abdaly
 16. Abdil
 17. Abdall
 18. Abdal
 19. Abidali
 20. Abdule
 21. Abdile
 22. Avduli
 23. Abdila
 24. Abdol
 25. Abdylla
 26. Abdull
 27. Abadal
 28. Abdalahi
 29. Abdalla
 30. Abdelah
 31. Abdelali
 32. Abdella
 33. Abdilla
 34. Abdille
 35. Abdool
 36. Abdoul
 37. Abdulah
 38. Abdulahi
 39. Abdulla
 40. Abdulle
 41. Abedul
 42. Abdalah
 43. Abdelati
 44. Abdiel
 45. Abdoulie
 46. Abdelhai
 47. Abdeltif
 48. Abdulian
 49. Abidal
 50. Abidaly