Oorsprong van de achternaam Abe

 1. Japan Japan
 2. Nigeria Nigeria
 3. Ethiopië Ethiopië
 4. Brazilië Brazilië
 5. Kameroen Kameroen
 6. Ivoorkust Ivoorkust
 7. Filipijnen Filipijnen
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten
 9. Indonesië Indonesië
 10. Vietnam Vietnam
 11. Mauritanië Mauritanië
 12. India India

De achternaam Abe. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abe wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van abe te bieden.

De achternaam Abe in de wereld

De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abe biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abe

Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abe, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abe zich ontwikkelde. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam abe hebben kunnen verzamelen.

We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abe en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abe

Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abe door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Als u of iemand die u kent de achternaam abe draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden.

De achternaam Abe en zijn bibliografische bronnen

De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abe zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van abe te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abe, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Ab
 2. Aba
 3. Abb
 4. Abbe
 5. Abea
 6. Abee
 7. Abeo
 8. Abeu
 9. Abew
 10. Abey
 11. Abi
 12. Abo
 13. Abu
 14. Aby
 15. Abye
 16. Aube
 17. Ave
 18. Ape
 19. Aabe
 20. Aab
 21. Aaby
 22. Abao
 23. Abay
 24. Abaye
 25. Abba
 26. Abbey
 27. Abbo
 28. Abby
 29. Abeya
 30. Abia
 31. Abio
 32. Aboa
 33. Abou
 34. Aboy
 35. Abuy
 36. Aebi
 37. Aeby
 38. Afu
 39. Apa
 40. Apo
 41. App
 42. Auba
 43. Aubi
 44. Aubo
 45. Auby
 46. Av
 47. Avey
 48. Avi
 49. Avie
 50. Avy