Oorsprong van de achternaam Abed

 1. Algerije Algerije
 2. Egypte Egypte
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 4. Iran Iran
 5. Palestijns Gebied Palestijns Gebied
 6. Libië Libië
 7. Bangladesh Bangladesh
 8. Soedan Soedan
 9. Jordanië Jordanië
 10. Jemen Jemen
 11. Marokko Marokko
 12. Tunesië Tunesië

De achternaam Abed. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abed leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abed wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van abed te bieden.

De achternaam Abed in de wereld

Er is een aanzienlijke kans dat abed de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abed het meest voorkomt de volgende zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abed biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abed

De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abed droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abed, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abed zich ontwikkelde. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam abed hebben kunnen verzamelen.

Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abed kunnen worden gewijzigd. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abed en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abed

We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abed, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abed door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Als u of iemand die u kent de achternaam abed draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abed uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abed en zijn bibliografische bronnen

De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abed, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abed zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van abed te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abed, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abad
 2. Abd
 3. Abedi
 4. Abeid
 5. Abet
 6. Abid
 7. Abud
 8. Aabed
 9. Abeed
 10. Abied
 11. Aabid
 12. Abada
 13. Abade
 14. Abadi
 15. Abady
 16. Abaid
 17. Abat
 18. Abbad
 19. Abdi
 20. Abdo
 21. Abdu
 22. Abdy
 23. Abeidi
 24. Abete
 25. Abeti
 26. Abida
 27. Abide
 28. Abidi
 29. Abood
 30. Abot
 31. Aboud
 32. Abt
 33. Abut
 34. Avet
 35. Avad
 36. Abda
 37. Apid
 38. Apud
 39. Aabedi
 40. Abdey
 41. Abhid
 42. Abeide
 43. Abyad
 44. Abeidy
 45. Apod
 46. Abuda
 47. Abbud
 48. Abudd
 49. Abde
 50. Abudi