Oorsprong van de achternaam Abou

 1. Egypte Egypte
 2. Niger Niger
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 4. Marokko Marokko
 5. Ivoorkust Ivoorkust
 6. Syrië Syrië
 7. Kameroen Kameroen
 8. Benin Benin
 9. Soedan Soedan
 10. Comoren Comoren
 11. Togo Togo
 12. Guinee Guinee

De achternaam Abou. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abou is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abou leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van abou te bieden.

De achternaam Abou in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abou. Er is een aanzienlijke kans dat abou de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abou het meest voorkomt de volgende zijn.

Geschiedenis van Abou

De historische kroniek over abou is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abou droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam abou hebben kunnen verzamelen.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abou, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abou kunnen worden gewijzigd.

Beroemde personen met de naam Abou

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abous zijn geweest. We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abou, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Als u of iemand die u kent de achternaam abou draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden.

De achternaam Abou en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abou. De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abou, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van abou te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abou, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Aabou
 2. Abbou
 3. Abeu
 4. Abo
 5. Aboa
 6. Aboy
 7. Abu
 8. Aboua
 9. Aboh
 10. Apou
 11. Abouo
 12. Ab
 13. Aba
 14. Abao
 15. Abay
 16. Abb
 17. Abba
 18. Abbe
 19. Abbo
 20. Abby
 21. Abe
 22. Abea
 23. Abee
 24. Abeo
 25. Abew
 26. Abey
 27. Abi
 28. Abia
 29. Abio
 30. Abuy
 31. Aby
 32. Abye
 33. Afoa
 34. Afu
 35. Apo
 36. Aubo
 37. Ayoub
 38. Ayob
 39. Afoua
 40. Avoue
 41. Aouf
 42. Apu
 43. Abah
 44. Aboya
 45. Abuh
 46. Aviu
 47. Abhoy
 48. Avu
 49. Aibu
 50. Abé