Oorsprong van de achternaam Ali

Islamitische achternaam die is afgeleid van de persoonlijke naam Ali waarvan de betekenis "verheven, oppermachtig" is en een van de attributen van Allah is.

 1. Pakistan Pakistan
 2. India India
 3. Bangladesh Bangladesh
 4. Irak Irak
 5. Egypte Egypte
 6. Soedan Soedan
 7. Somalië Somalië
 8. Jemen Jemen
 9. Syrië Syrië
 10. Ethiopië Ethiopië
 11. Iran Iran
 12. Nigeria Nigeria

De achternaam Ali. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

De geschiedenis van de achternaam ali is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van ali te ontrafelen. Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van ali leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van ali te bieden.

De achternaam Ali in de wereld

Het is gebruikelijk dat achternamen zoals ali bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. Er is een aanzienlijke kans dat ali de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar ali het meest voorkomt de volgende zijn.

Geschiedenis van Ali

De historische reis van de achternaam ali kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van ali waren. De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam ali droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam ali hebben kunnen verzamelen.

U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam ali, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van ali kunnen worden gewijzigd.

Beroemde personen met de naam Ali

Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle alis die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam ali, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Als u of iemand die u kent de achternaam ali draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden.

De achternaam Ali en zijn bibliografische bronnen

Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam ali. De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam ali, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van ali te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met ali, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Aali
 2. Al
 3. Ala
 4. Alai
 5. Ale
 6. Alia
 7. Alie
 8. Alio
 9. Aliu
 10. All
 11. Alli
 12. Alo
 13. Aloi
 14. Alu
 15. Aly
 16. Auli
 17. Aili
 18. Alih
 19. Alii
 20. Alh
 21. Alwi
 22. Alhi
 23. Ahl
 24. Ahle
 25. Ahlo
 26. Aile
 27. Aill
 28. Ailli
 29. Alao
 30. Alau
 31. Alawi
 32. Alay
 33. Alea
 34. Alee
 35. Aleo
 36. Aleu
 37. Aley
 38. Alho
 39. Aliau
 40. Aliou
 41. Alla
 42. Allai
 43. Alle
 44. Allia
 45. Allie
 46. Allio
 47. Allo
 48. Ally
 49. Aloa
 50. Aloe