Achternaam Bewicke

Deze beroemde achternaam is van de Engelse locatie, van een plaats genaamd Bewick in Noordumberland of het East Riding of Yorkshire. Bewick in Northumberland wordt opgenomen als Bowich in de Pipe Rolls in 1167 en in het East Riding of Yorkshire als Biuuich in het Domesday Book van 1086. De naam komt van de oude Engelse pre 7th Century bee en wic a boerderij, vandaar een 'bee boerderij', blijkbaar was het een station voor de productie van honing. Vroege opnames van de achternaam van All Saints kerkgegevens, Newcastle-Upon-Tyne, Northumberland inclusief, Annes Buick, dochter van Christopher Buick, gedoopt op 7 oktober 1604, de huwelijkstiende dochter van Robert Burettttt.

In de moderne idioom, wordt de naam als Buick, Bowich, Bewick en Bewicke gevonden. De eerste opgenomen spelling van de familienaam is dat van John de Bewic, die 1219 is gedateerd in de Assize Rolls of Yorkshire, tijdens de heerschappij van Koning Henry 111, bekend als "The Frenchman 1272 1272 1272" 1272, 1272, 1272. Namen werden noodzakelijk toen regeringen persoonlijke belastingen introduceerden. In Engeland was dit bekend als Poll Tax. Door de eeuwen heen, hebben achternamen in elk land zich vaak ontwikkelen naar verbazingwekkende varianten van de originele spelling.


Achternaam Bewicke: Oorsprong, Genealogie, Geschiedenis en Oorsprong

Het kennen van de geschiedenis en de oorsprong van de familienaam Bewicke is een interessant gegeven, omdat het ons terugvoert naar de voorouders en verwanten die dit voorgeslacht hebben gesmeed. De geschiedenis van Bewicke is, zoals die van de meeste familienamen, een ingewikkelde en uitzonderlijke reis naar vervlogen tijden om de oorsprong van Bewicke te achterhalen, wat ons leidt tot meer informatie over degenen die deze naam dragen, wat de oorsprong ervan was, het wapen of de heraldische schilden, de bibliografie waarin Bewicke wordt vermeld..... We kunnen proberen de genealogie ervan te achterhalen, en naast de plaatsen van herkomst van de achternaam Bewicke, weten we ook waar er tegenwoordig de mogelijkheid is om mensen met de achternaam Bewicke te ontmoeten.

Zie de volledige lijst van Bewicke in de wereld

Bewicke : historische kroniek

De historische kroniek van de achternaam Bewicke ligt in een interessante opeenvolging van gebeurtenissen die zijn voorgekomen bij mensen die de achternaam Bewicke in de loop van de geschiedenis hebben gedragen, en die we kunnen volgen tot we uitkomen bij degenen die de eerste dragers van de achternaam Bewicke waren. Hun heldendaden, de manier waarop ze hun leven leidden, de plaatsen waar ze woonden, hun familiebanden, de banen die ze deden.... Dit alles is van essentieel belang voor degenen die, zoals degenen die dit lezen, geïnteresseerd zijn in meer informatie over de geschiedenis, heraldiek, wapenschilden en adeldom van de familienaam Bewicke. In de volgende regels vindt u alles wat we hebben verzameld over de familienaam Bewicke. Mocht u echter meer historische gegevens hebben om te delen, dan zouden wij u zeer erkentelijk zijn voor uw medewerking bij het uitbreiden van de kennis van diegenen zoals u die hun kennis van de familienaam Bewicke willen vergroten.

Helaas beschikken wij niet over meer historische informatie over Bewicke dan wij bereid zijn te verstrekken. Wij nodigen degenen die ons op deze pagina bezoeken uit de aanbevolen bibliografie te bestuderen en regelmatig terug te komen, omdat wij vaak relevante bijdragen verzamelen van andere geïnteresseerden - mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis en de oorsprong van familienamen en afstammingen - die wellicht bijzonder nuttige informatie hebben over de familienaam Bewicke, die wij dan snel (met voorafgaande verificatie) op deze webpagina zouden bijwerken. Dus als u een van deze mensen bent, nodigen wij u van harte uit om met ons samen te werken en ons de informatie over Bewicke te sturen waarover u beschikt, waarbij wij u bij voorbaat danken voor dit gebaar.

Enkele van de beroemdste Bewicke

Er zijn in de loop van de geschiedenis zeker veel onbeduidende Bewicke geweest, hoewel om de een of andere reden niet alle historische kronieken die hebben verzameld of de gegevens tot op de dag van vandaag hebben bereikt. Helaas werd door de historici van die tijd geen rekening gehouden met alle grote bijdragen van de mannen en vrouwen die de achternaam Bewicke droegen. Hoewel de familienaam iemand kan verbinden met een erkende afstamming en een heerszuchtig wapenschild, zag God dat het de individuele personen waren die, tijdens hun leven en als gevolg van bepaalde eminente daden of van belang voor de gemeenschap waarin zij samenleefden, bekendheid gaven aan hun familienaam en de stichters konden worden van voorname lijnen. Daarom proberen wij op deze website belang te hechten aan de mensen met de achternaam Bewicke die, om welke reden dan ook, hun invloed hebben achtergelaten in de loop van de geschiedenis.

De familienaam Bewicke en zijn bibliografische bronnen

Uit alle onderzoeken die we tot nu toe hebben kunnen samenvatten, kunnen we met zekerheid zeggen dat het mogelijk is om over de familienaam Bewicke informatie te vinden over zijn heraldiek, geschiedenis en genealogie. Dit hebben wij grotendeels te danken aan de bibliografie voor haar raadpleging. De bibliografische bronnen verzamelen informatie over de familienaam Bewicke, die ons in staat stelt iets meer te ontdekken over de betekenis, de oorsprong, het historisch traject, het wapenschild en de heraldiek. Wij willen de gebruikers van deze pagina aanraden om gebruik te maken van de volgende bronnen als ze een onderzoek willen doen naar de familienaam Bewicke, maar ook naar vele andere familienamen :

BRONNEN

Deze bibliografie is van essentieel belang om een stap vooruit te zetten in de analyse van Bewicke, en van familienamen in het algemeen.