Oorsprong van de achternaam Calore

Het zou rechtstreeks of via dialectische veranderingen moeten zijn afgeleid van de middeleeuwse naam Calor, Caloris toegeschreven aan de felbegeerde kinderen die het huis met hun aanwezigheid zouden hebben verwarmd.

De achternaam Calore is specifiek voor de Paduaanse en Venetiaanse gebieden, en Lazio, waarschijnlijk verplaatst na de drooglegging van de Pontijnse moerassen.

Calori heeft een afstamming tussen Bologna en Ferrara en één in Rome.

Calor is praktisch uniek.

Calora is specifiek voor het gebied van Lecce.

 1. Italië Italië
 2. Brazilië Brazilië
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten
 4. Argentinië Argentinië
 5. Venezuela Venezuela
 6. Zwitserland Zwitserland
 7. Frankrijk Frankrijk
 8. Duitsland Duitsland
 9. Canada Canada
 10. Costa Rica Costa Rica
 11. Engeland Engeland
 12. Australië Australië

De achternaam Calore. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van calore is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. De geschiedenis van de achternaam calore is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van calore te ontrafelen. Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van calore leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen.

De achternaam Calore in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam calore. Het is gebruikelijk dat achternamen zoals calore bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. Er is een aanzienlijke kans dat calore de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar calore het meest voorkomt de volgende zijn.

Geschiedenis van Calore

De historische kroniek over calore is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De historische reis van de achternaam calore kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van calore waren. De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam calore droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam calore, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam calore, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van calore kunnen worden gewijzigd.

Beroemde personen met de naam Calore

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande calores zijn geweest. Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle calores die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam calore, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam calore uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Calore en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van calore. Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam calore. De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam calore, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met calore, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Callore
 2. Calor
 3. Calori
 4. Clore
 5. Caloro
 6. Colore
 7. Calara
 8. Calaro
 9. Caler
 10. Calera
 11. Caleri
 12. Calero
 13. Caliri
 14. Callori
 15. Callrey
 16. Caloira
 17. Calouro
 18. Caluori
 19. Caylor
 20. Clare
 21. Clere
 22. Clor
 23. Clure
 24. Color
 25. Cloare
 26. Cellore
 27. Colere
 28. Colori
 29. Celere
 30. Caluorie
 31. Clory
 32. Clorea
 33. Cailar
 34. Caliari
 35. Calier
 36. Callar
 37. Callari
 38. Caller
 39. Calleri
 40. Callero
 41. Callery
 42. Callier
 43. Callur
 44. Calrio
 45. Calrow
 46. Cayler
 47. Celeri
 48. Celero
 49. Cellere
 50. Celorio