Oorsprong van de achternaam Cillo

Het zou moeten zijn afgeleid van de Griekse naam Cilla.

Sporen van deze achternaam zijn gevonden in het Pescara-gebied sinds de 18e eeuw.

De achternaam Cillo heeft afstammingen in de Napolitaanse, Avellino, Potenza gebieden en in Puglia.

 1. Filipijnen Filipijnen
 2. Italië Italië
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten
 4. Argentinië Argentinië
 5. Brazilië Brazilië
 6. Mexico Mexico
 7. Ecuador Ecuador
 8. Venezuela Venezuela
 9. Canada Canada
 10. Frankrijk Frankrijk
 11. Spanje Spanje
 12. Indonesië Indonesië

De achternaam Cillo. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van cillo is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. De geschiedenis van de achternaam cillo is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van cillo te ontrafelen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam cillo wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van cillo te bieden.

De achternaam Cillo in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam cillo. Het is gebruikelijk dat achternamen zoals cillo bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam cillo biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Cillo

De historische kroniek over cillo is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De historische reis van de achternaam cillo kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van cillo waren. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam cillo, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van cillo zich ontwikkelde. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam cillo hebben kunnen verzamelen.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam cillo, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam cillo, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over cillo en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Cillo

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande cillos zijn geweest. Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle cillos die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam cillo door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Als u of iemand die u kent de achternaam cillo draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam cillo uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Cillo en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van cillo. Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam cillo. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van cillo zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van cillo te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met cillo, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Caillo
 2. Callo
 3. Cello
 4. Cielo
 5. Cilio
 6. Cilla
 7. Cilli
 8. Cilly
 9. Ciullo
 10. Collo
 11. Cullo
 12. Chillo
 13. Cailla
 14. Caille
 15. Cailli
 16. Caillou
 17. Cailly
 18. Calao
 19. Calio
 20. Call
 21. Calla
 22. Callao
 23. Calle
 24. Calleo
 25. Calli
 26. Callou
 27. Callow
 28. Calo
 29. Ceilly
 30. Celio
 31. Cell
 32. Cella
 33. Celle
 34. Celli
 35. Celo
 36. Chalo
 37. Chelo
 38. Chiello
 39. Chill
 40. Chilla
 41. Chille
 42. Chillou
 43. Chilly
 44. Chilo
 45. Cihla
 46. Cil
 47. Cilia
 48. Cilley
 49. Cillia
 50. Cillie