Oorsprong van de achternaam Patane'

Het moet voortkomen uit min of meer dialectische modificaties van de etnische oorsprong van toponiemen zoals Aci Platani (CT), Acquaviva Platani (CL) of San Biagio Platani (AG).

De achternaam Patanè is typerend voor Sicilië, in het bijzonder voor de regio Catania.


De achternaam Patane'. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van patane1 is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. De geschiedenis van de achternaam patane1 is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van patane1 te ontrafelen.

De achternaam Patane' in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam patane1. Het is gebruikelijk dat achternamen zoals patane1 bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn.

Geschiedenis van Patane'

De historische kroniek over patane1 is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De historische reis van de achternaam patane1 kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van patane1 waren.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam patane1, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam patane1, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen.

Beroemde personen met de naam Patane'

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande patane1s zijn geweest. Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle patane1s die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam patane1 uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Patane' en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van patane1. Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam patane1.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met patane1, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Patane
 2. Patan
 3. Patani
 4. Patania
 5. Patano
 6. Padane
 7. Patané
 8. Patone
 9. Patanè
 10. Paten
 11. Patena
 12. Pathan
 13. Patien
 14. Patin
 15. Patina
 16. Patini
 17. Patno
 18. Patnoe
 19. Patoine
 20. Paton
 21. Pattan
 22. Patten
 23. Patyn
 24. Petano
 25. Pitney
 26. Potan
 27. Putan
 28. Putanu
 29. Putney
 30. Patino
 31. Paytan
 32. Pitana
 33. Petan
 34. Paitan
 35. Petani
 36. Pitan
 37. Putame
 38. Patyna
 39. Patuano
 40. Putine
 41. Phutane
 42. Putano
 43. Patamia
 44. Patayan
 45. Pitone
 46. Paadin
 47. Padden
 48. Padeanu
 49. Paden
 50. Padena